Jump to content
IGNORED

Serie A 2019-2020

goofs

Recommended Posts

Posted

Da, jbg. Ja sve imam nekako nadu da ce se to unormaliti samo sporta i fudbala radi, ali mrka kapa. Jelen Super Liga za bogate.

Posted
1 hour ago, goofs said:

Jbni kalcopoli, sad bi bili na 4 boda iza, 5 kola do kraja, sa ovom Juventusovom formom...mada bi Juventus verovatno pokrao bodove na drugom mestu. Ne moze se protiv djavla.

ne znam, meni su oba penala postojala. 

steta i za lazio sto se ovako raspao.

Posted

Atalanta je na putu da postane prvi tim posle 70 godina koji ce postici 100 golova u sezoni. Katanacjo radi kao svajcarski sat, nema zajebavanja :D ruku na srce, liga tek poslednjih 10ak godina ima 20 ekipa, to je 4 utakmice vise. No uvek ce mi urezano u secanje ostati ona sezona kad je Milan bio sampion sa 36 datih golova na 34 utakmice. 

Posted

93/94

ali primili samo 15

Capello trener

P Francesco Antonioli P Mario Ielpo P Sebastiano Rossi D Franco Baresi (capitano) D Alessandro Costacurta D Marcel Desailly D Filippo Galli D Paolo Maldini D Stefano Nava D Christian Panucci D Mirco Sadotti[34] D Mauro Tassotti (vice capitano) D Rufo Emiliano Verga C Demetrio Albertini C Zvonimir Boban N. Ruolo Giocatore C Angelo Carbone C Francesco Cozza C Fernando De Napoli C Roberto Donadoni C Stefano Eranio C Alessandro Orlando C Dejan Savićević A Daniele Guerzoni A Brian Laudrup A Gianluigi Lentini A Daniele Massaro A Jean-Pierre Papin A Florin Răducioiu A Marco Simone A Marco van Basten

ima tu par poznatih imena

Posted

Pomagajte... Kako se zvao onaj luđak trener Lazija koji je vodio tim u Laudrupovo doba? Kako je Lazio primao golove iz kontri, na nekom korneru je skontao da ostaje samo izvođač Laudrup, a da svi drugi ostanu nazad. :D 

Posted
2 hours ago, mlatko said:

93/94

ali primili samo 15

Capello trener

P Francesco Antonioli P Mario Ielpo P Sebastiano Rossi D Franco Baresi (capitano) D Alessandro Costacurta D Marcel Desailly D Filippo Galli D Paolo Maldini D Stefano Nava D Christian Panucci D Mirco Sadotti[34] D Mauro Tassotti (vice capitano) D Rufo Emiliano Verga C Demetrio Albertini C Zvonimir Boban N. Ruolo Giocatore C Angelo Carbone C Francesco Cozza C Fernando De Napoli C Roberto Donadoni C Stefano Eranio C Alessandro Orlando C Dejan Savićević A Daniele Guerzoni A Brian Laudrup A Gianluigi Lentini A Daniele Massaro A Jean-Pierre Papin A Florin Răducioiu A Marco Simone A Marco van Basten

ima tu par poznatih imena

Ima, kako ne. Mislim da Van Basten nije igrao uopste te sezone, ali su Masaro i Papen pokidali. Ne znam kakav je bio Laudrup za Milan, ali je bio igracina u to vreme. Boban i Dejo genije, Desai i standardna Milanova odbrana 90ih. U Seriji A su 8 puta igrali 0:0, 8 mucnih utakmica.

Ironije li Ligu sampiona su pokidali te godine, 12 utakmica bez poraza, uz gol razliku 21:2, tukli Monako 3:0 u 1/2f i Barsu 4:0 u finalu. Ali su i grupu prosli sa 2 pobede i 4 remija :D 

Posted

kad je bili jaca italijanska liga 80-ih ili 90-ih?

Posted

ozbiljno pitam. meni su 80-e oznacile italijanska liga sa maradonom, bonjekom, platinijem, falkaom, zikom..

i sakijev milan je stvoren krajem 80-iha a to mi je najjaci tim svih vremena.

Posted

Pa i ja sam ozbiljan. I nakon sto sam razmislio glasam za osamdesete, ali naravno tek od otvaranja lige za strance.

Posted

Ne moze biti jaca 80ih kad su mogli imati samo 3 stranca, makar to bili najbolji svetski igraci, u odnosu na kraj 90ih kad nije bilo tih ogranicena. 

Posted
7 hours ago, ArleKino said:

Pomagajte... Kako se zvao onaj luđak trener Lazija koji je vodio tim u Laudrupovo doba? Kako je Lazio primao golove iz kontri, na nekom korneru je skontao da ostaje samo izvođač Laudrup, a da svi drugi ostanu nazad. :D 

Carosi ili Lorenzo

Jaca je bila 90-ih, krajem decenije i najjaca domaca liga u istoriji fudbala

Posted

Ja bih isto rekao kraj 90ih. Nije bilo Maradone, ali je bilo Zidana i Ronalda. Italija je bila jaka tada, i svi domaci (minus Zola) su igrali u Seriji A, bila je i najbogatija liga u tom trenutku, a i tad je bio onaj period sa 4 razlicita sampiona u 4 godine. Neke sezone su kretale kao trka u 6. Ne znam moze li bolje od toga u modernom fudbalu.

Posted (edited)

oki. verovatno to gledam kao zal za mlados' a i vise sam pratio.

a najbolji tim 80-ih i 90-ih?

meni svih vremena sakijev milan.

Edited by bradilko