goofs Posted July 16, 2020 Author Posted July 16, 2020 Da, jbg. Ja sve imam nekako nadu da ce se to unormaliti samo sporta i fudbala radi, ali mrka kapa. Jelen Super Liga za bogate.
189- Posted July 16, 2020 Posted July 16, 2020 1 hour ago, goofs said: Jbni kalcopoli, sad bi bili na 4 boda iza, 5 kola do kraja, sa ovom Juventusovom formom...mada bi Juventus verovatno pokrao bodove na drugom mestu. Ne moze se protiv djavla. ne znam, meni su oba penala postojala. steta i za lazio sto se ovako raspao.
goofs Posted July 17, 2020 Author Posted July 17, 2020 Atalanta je na putu da postane prvi tim posle 70 godina koji ce postici 100 golova u sezoni. Katanacjo radi kao svajcarski sat, nema zajebavanja ruku na srce, liga tek poslednjih 10ak godina ima 20 ekipa, to je 4 utakmice vise. No uvek ce mi urezano u secanje ostati ona sezona kad je Milan bio sampion sa 36 datih golova na 34 utakmice.
mlatko Posted July 17, 2020 Posted July 17, 2020 93/94 ali primili samo 15 Capello trener P Francesco Antonioli P Mario Ielpo P Sebastiano Rossi D Franco Baresi (capitano) D Alessandro Costacurta D Marcel Desailly D Filippo Galli D Paolo Maldini D Stefano Nava D Christian Panucci D Mirco Sadotti[34] D Mauro Tassotti (vice capitano) D Rufo Emiliano Verga C Demetrio Albertini C Zvonimir Boban N. Ruolo Giocatore C Angelo Carbone C Francesco Cozza C Fernando De Napoli C Roberto Donadoni C Stefano Eranio C Alessandro Orlando C Dejan Savićević A Daniele Guerzoni A Brian Laudrup A Gianluigi Lentini A Daniele Massaro A Jean-Pierre Papin A Florin Răducioiu A Marco Simone A Marco van Basten ima tu par poznatih imena
ArleKino Posted July 17, 2020 Posted July 17, 2020 Pomagajte... Kako se zvao onaj luđak trener Lazija koji je vodio tim u Laudrupovo doba? Kako je Lazio primao golove iz kontri, na nekom korneru je skontao da ostaje samo izvođač Laudrup, a da svi drugi ostanu nazad.
goofs Posted July 17, 2020 Author Posted July 17, 2020 2 hours ago, mlatko said: 93/94 ali primili samo 15 Capello trener P Francesco Antonioli P Mario Ielpo P Sebastiano Rossi D Franco Baresi (capitano) D Alessandro Costacurta D Marcel Desailly D Filippo Galli D Paolo Maldini D Stefano Nava D Christian Panucci D Mirco Sadotti[34] D Mauro Tassotti (vice capitano) D Rufo Emiliano Verga C Demetrio Albertini C Zvonimir Boban N. Ruolo Giocatore C Angelo Carbone C Francesco Cozza C Fernando De Napoli C Roberto Donadoni C Stefano Eranio C Alessandro Orlando C Dejan Savićević A Daniele Guerzoni A Brian Laudrup A Gianluigi Lentini A Daniele Massaro A Jean-Pierre Papin A Florin Răducioiu A Marco Simone A Marco van Basten ima tu par poznatih imena Ima, kako ne. Mislim da Van Basten nije igrao uopste te sezone, ali su Masaro i Papen pokidali. Ne znam kakav je bio Laudrup za Milan, ali je bio igracina u to vreme. Boban i Dejo genije, Desai i standardna Milanova odbrana 90ih. U Seriji A su 8 puta igrali 0:0, 8 mucnih utakmica. Ironije li Ligu sampiona su pokidali te godine, 12 utakmica bez poraza, uz gol razliku 21:2, tukli Monako 3:0 u 1/2f i Barsu 4:0 u finalu. Ali su i grupu prosli sa 2 pobede i 4 remija
bradilko Posted July 17, 2020 Posted July 17, 2020 kad je bili jaca italijanska liga 80-ih ili 90-ih?
bradilko Posted July 17, 2020 Posted July 17, 2020 ozbiljno pitam. meni su 80-e oznacile italijanska liga sa maradonom, bonjekom, platinijem, falkaom, zikom.. i sakijev milan je stvoren krajem 80-iha a to mi je najjaci tim svih vremena.
Meazza Posted July 17, 2020 Posted July 17, 2020 Pa i ja sam ozbiljan. I nakon sto sam razmislio glasam za osamdesete, ali naravno tek od otvaranja lige za strance.
dillinger Posted July 17, 2020 Posted July 17, 2020 Ne moze biti jaca 80ih kad su mogli imati samo 3 stranca, makar to bili najbolji svetski igraci, u odnosu na kraj 90ih kad nije bilo tih ogranicena.
MocaVukotic Posted July 17, 2020 Posted July 17, 2020 7 hours ago, ArleKino said: Pomagajte... Kako se zvao onaj luđak trener Lazija koji je vodio tim u Laudrupovo doba? Kako je Lazio primao golove iz kontri, na nekom korneru je skontao da ostaje samo izvođač Laudrup, a da svi drugi ostanu nazad. Carosi ili Lorenzo Jaca je bila 90-ih, krajem decenije i najjaca domaca liga u istoriji fudbala
goofs Posted July 17, 2020 Author Posted July 17, 2020 Ja bih isto rekao kraj 90ih. Nije bilo Maradone, ali je bilo Zidana i Ronalda. Italija je bila jaka tada, i svi domaci (minus Zola) su igrali u Seriji A, bila je i najbogatija liga u tom trenutku, a i tad je bio onaj period sa 4 razlicita sampiona u 4 godine. Neke sezone su kretale kao trka u 6. Ne znam moze li bolje od toga u modernom fudbalu.
bradilko Posted July 17, 2020 Posted July 17, 2020 (edited) oki. verovatno to gledam kao zal za mlados' a i vise sam pratio. a najbolji tim 80-ih i 90-ih? meni svih vremena sakijev milan. Edited July 17, 2020 by bradilko
Recommended Posts