Jump to content
IGNORED

Wimby-dimby

mlatko

Recommended Posts

Posted

Cek renne ti kao uticajni clan, sa pravom veta sad se bunis :D Sad bi da pijes, a otvara pivo namenjeno Federeu :fantom:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

185

• Arkadija

119

• duda

91

• Tsai

85

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Čelični nervi za 5. W! (I to je 5. u ovoj deceniji)

Samo po tome bi bio velikan ovog sporta.

Federer izvanredno pripremljen za meč i pri tom ne mislim samo fizički. Ljubičić se pokazao kao pravi čovek u njegovom timu. Takođe, džentlmenski prihvaćen poraz i odličan govor na kraju.

Posted
6 minutes ago, miki.bg said:

Jel više epski ovo ili 2008?

mozda je ovo epskije ali onaj mec je bio hiljadu puta kvalitetniji.

Posted

Ali kako je spasio meč lopte, kakav fleš bek na us open

Posted
3 minutes ago, Ras said:

Takođe, džentlmenski prihvaćen poraz i odličan govor na kraju.

Osim one mrzim te face što kaže Arkadija. :)

Posted
Just now, Zed said:

A ti si kao znao da će Đoković preokrenuti. Ja sam već otišao u drugu sobu i pičkarao, vratim se mislim gotovo a ono izjednačio. Bolje da nisam ni gledao te 2 meč lopte.

Neki od nas prate sport i znaju da, kada Đoković u petom setu, između sedmog i dvadeset sedmog gema, reketom prvom dodirne levu petu, osvaja taj gem. Nije sve u ispraznom pisanju... Naravno da nisam znao.

Posted

Nisam ocekivao ovako dobrog federera, bez obzira na spabu partiju noleta na pocetku. Neverovatan mentalni sklop. Gledam statistiku upravo i ne verujem kakav mec, kakva pobeda :hail:

Posted

Nema Kirjosa, ćuti

inače, armija botova kuka nad dedinom zlehudom sudbom, i kako je izgubio mnogi igrač

Posted
3 minutes ago, renne said:

Nema Kirjosa, ćuti

inače, armija botova kuka nad dedinom zlehudom sudbom, i kako je izgubio mnogi igrač

I deda i "navijaci" koji aplaudiraju na duplu gresku mogu komotno da nam se napasu muda. Kirjos u paketu. Ziveli. Kakva epska pobeda, ovo je bolje od svih finala dosad

Posted
9 minutes ago, maheem said:

Nisam ocekivao ovako dobrog federera, bez obzira na spabu partiju noleta na pocetku. Neverovatan mentalni sklop. Gledam statistiku upravo i ne verujem kakav mec, kakva pobeda :hail:

Daj baci ovde tu statistiku, da na miru pogledam.

Posted
5 minutes ago, Tsai said:

I deda i "navijaci" koji aplaudiraju na duplu gresku mogu komotno da nam se napasu muda. Kirjos u paketu. Ziveli. Kakva epska pobeda, ovo je bolje od svih finala dosad

to bre

baš tako

živeli

Posted
5 minutes ago, Arkadija said:

Daj baci ovde tu statistiku, da na miru pogledam.

Ovde ima.