July 14, 20195 yr Cek renne ti kao uticajni clan, sa pravom veta sad se bunis Sad bi da pijes, a otvara pivo namenjeno Federeu
July 14, 20195 yr Čelični nervi za 5. W! (I to je 5. u ovoj deceniji) Samo po tome bi bio velikan ovog sporta. Federer izvanredno pripremljen za meč i pri tom ne mislim samo fizički. Ljubičić se pokazao kao pravi čovek u njegovom timu. Takođe, džentlmenski prihvaćen poraz i odličan govor na kraju.
July 14, 20195 yr 6 minutes ago, miki.bg said: Jel više epski ovo ili 2008? mozda je ovo epskije ali onaj mec je bio hiljadu puta kvalitetniji.
July 14, 20195 yr 12 minutes ago, Goranz said: https://parapsihopatologija.com/forums/topic/21013-wimby-dimby/page/66/ I posle se čudimo što su nam oteli tolike zemlje. A ti si kao znao da će Đoković preokrenuti. Ja sam već otišao u drugu sobu i pičkarao, vratim se mislim gotovo a ono izjednačio. Bolje da nisam ni gledao te 2 meč lopte.
July 14, 20195 yr 3 minutes ago, Ras said: Takođe, džentlmenski prihvaćen poraz i odličan govor na kraju. Osim one mrzim te face što kaže Arkadija.
July 14, 20195 yr Just now, Zed said: A ti si kao znao da će Đoković preokrenuti. Ja sam već otišao u drugu sobu i pičkarao, vratim se mislim gotovo a ono izjednačio. Bolje da nisam ni gledao te 2 meč lopte. Neki od nas prate sport i znaju da, kada Đoković u petom setu, između sedmog i dvadeset sedmog gema, reketom prvom dodirne levu petu, osvaja taj gem. Nije sve u ispraznom pisanju... Naravno da nisam znao.
July 14, 20195 yr Nisam ocekivao ovako dobrog federera, bez obzira na spabu partiju noleta na pocetku. Neverovatan mentalni sklop. Gledam statistiku upravo i ne verujem kakav mec, kakva pobeda
July 14, 20195 yr Nema Kirjosa, ćuti inače, armija botova kuka nad dedinom zlehudom sudbom, i kako je izgubio mnogi igrač
July 14, 20195 yr 3 minutes ago, renne said: Nema Kirjosa, ćuti inače, armija botova kuka nad dedinom zlehudom sudbom, i kako je izgubio mnogi igrač I deda i "navijaci" koji aplaudiraju na duplu gresku mogu komotno da nam se napasu muda. Kirjos u paketu. Ziveli. Kakva epska pobeda, ovo je bolje od svih finala dosad
July 14, 20195 yr 9 minutes ago, maheem said: Nisam ocekivao ovako dobrog federera, bez obzira na spabu partiju noleta na pocetku. Neverovatan mentalni sklop. Gledam statistiku upravo i ne verujem kakav mec, kakva pobeda Daj baci ovde tu statistiku, da na miru pogledam.
July 14, 20195 yr 5 minutes ago, Tsai said: I deda i "navijaci" koji aplaudiraju na duplu gresku mogu komotno da nam se napasu muda. Kirjos u paketu. Ziveli. Kakva epska pobeda, ovo je bolje od svih finala dosad to bre baš tako živeli
July 14, 20195 yr 5 minutes ago, Arkadija said: Daj baci ovde tu statistiku, da na miru pogledam. Ovde ima.
July 14, 20195 yr 6 minutes ago, Arkadija said: Daj baci ovde tu statistiku, da na miru pogledam. dok maksa ne da neku bolju, ja imam ovu:https://www.flashscore.com/match/fyXBxdlb/#match-statistics;0