Ćenta Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Sa Šakotom nema dilema, svaku utakmicu izgubimo u prve dvije tri minute, poslije se igra rekreacija Link to comment
hrkljush boys_2 Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Meni je fascinantno da je jednu toliku defanzivnu rupu poput Dobrića, stavio na Larkina. Link to comment
Azdaja Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Kako Singleton nije u NBA misterija je za mene.. Link to comment
FPLS Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Kao s decom da igraju... Potpuno neravnopravno... Link to comment
Fakundo Sava Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Dva minuta nisam gledao i utrpaše nam 10 poena Link to comment
McNulty Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Sa Šakotom nema dilema, svaku utakmicu izgubimo u prve dvije tri minute, poslije se igra rekreacijaBukvalno nijednu nismo izgubili u prva 3 minuta. Dobro, ova će biti prva...Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk Link to comment
MiddleClass Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Nema djavoljeg igraca da je dobro odigrao. Link to comment
McNulty Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Nema djavoljeg igraca da je dobro odigrao.Usrali se svi do jednog Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk Link to comment
Ćenta Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Jedno sistematično razbijanje, pa onaj mučeni Alimpije je skupio 11 pobjeda u EL, a Šakotić sa duplo skupljim i znatno brojnijim timom nogom u dupe da se udara ako skupi 5 ili 6. Link to comment
harper lee Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Sakotu izgleda boli kurac da skautira protivnika pre utakmice, bukvalno nas je svako dobio tacno onim sto im je najjace oruzje a Sakota gura neku svoju kosarku pa sta ispadne. Nisam ocekivao da cemo moci da igramo protiv trenutno najjace ekipe u Evropi ali mi ne igramo bukvalno nista, kao da smo unapred pustili ovu utakmicu. Citavo poluvreme igramo sa tri nekretnine na petici i citavo poluvreme nas buse preko njih iz jednog jebenog bloka. Pet basketasa da se skupi pokusali bi da promene nesto u odbrani, mi sve vreme pokusavamo da igramo jednu istu stvar samo sa razlicitim igracima istog ili slicnog profila. Kuzmic i Stimac su apsolutna sramota za profesionalnog igraca, ovo sto oni igraju veceras s ovoliko kurcobolje u odbrani moze da se protumaci samo kao sabotaza ekipe. Link to comment
assignment Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Ajde, razlika u klasi je očigledna, to je valjda svima jasno... Prespori smo mi za ove i manjak kvaliteta, plus nemamo ni šut, niti akcije, što nije ništa novo, mi ni Albu nismo uspeli da dobijemo... Ali imam utisak da nam Arena i ne prija, atmosfere ni na početku... Link to comment
renne Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Večitino ove sezone nešto malo nedostaje pu Link to comment
Recommended Posts