Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

sledeća sezona u najavi copy paste poslednje murinjove u junajtedu. razumem da bi bilo nepopularno odmah sad otpustiti klopa, ali tako je i junajted uzalud bacio sezonu iako je writing uveliko bio on the wall :sleep:

Evo, Višković se slaže, pita se kad će (da li će) Klopp opet da osvoji neki trofej sa Liverpulom.

"Titula je već odavno osvojena, proslavljena, onako nekako sažvakana..." :lol: 

Posted
Just now, Weenie Pooh said:

Pa ti si taj koji navodi osvajanje PL kao argument kontra vrlo osnovanog poređenja Moreno-Robertson.

To isto bi mogao da kažeš za Keitu, da je bolji od Gerrarda jer je uzeo PL w/six games to spare.

Aman, Moreno je bio kurac od beka koji je milion puta grabio poraze iz ralja pobjede™. Robertson ni blizu toga + 1 od najbitnijih igrača tima.

Gerrard je bio među najboljima na svijetu, Keitin doprinos tituli je nešto veći od tvog i copijevog.

Posted
Just now, ArleKino said:

Aman, Moreno je bio kurac od beka koji je milion puta grabio poraze iz ralja pobjede™. Robertson ni blizu toga + 1 od najbitnijih igrača tima.

Fake news, lying Scottish media! :mad: 

Moreno je isti tip beka kao Robertson i ostali Gareti Bejlovi - izrazito ofanzivan bek koji o odbrani ne razmišlja previše. Ja mečku rodio objašnjavajući da Klopp to traži od bekova, da jurcaju napred čim uoče brisan prostor, ali onda su moje kolege kukale za defense-first bekom.

Čim je otišao mrski Španac, odjednom više nije bilo bitno što su bekovi konstantno out of place, što igraju kao klasična krila, što im propuste u odbrani moraju da krpe veznjaci. Robertsonu (a naravno i Trentu) se opraštaju kardinalne greške i debilizmi, zato što su naši™ njihove centaršuteve napadači koriste, pa kao nije bitno što su pozadi rupetine. A kad je Moreno bio najbolji asistent tima centrirajući na Aspasa ili Bentekea, tada se napadački učinak nije uzimao u obzir.

Just now, ArleKino said:

Gerrard je bio među najboljima na svijetu, Keitin doprinos tituli je nešto veći od tvog i copijevog.

Eee, ali titula je titula, ovaj ima nulu a onaj jedinicu :fantom: 

Posted

Gledate ili samo cakulate? 

Mane :wub: za 1-0

Posted
1 minute ago, radnik said:

Mane :wub: za 1-0

Gvinejski Gerrard asistencijica :fantom: 

Posted

Da nabacam tri rendom misli na brzaka

Winnie me apsolutno zarazio mržnjom prema Viškoviću. Na ovaj forum sam došao sa neutralno-pozitivnim mišljenjem o čoveku. :D

Gledam ove zelene dresove Ville i pitam se da li je neka ekipa osvojila nešto bitno noseći tu boju majice. U zadnjih 25 godina? Cant recall it

Dalje, čitam izjavu Majke™ Ričardsa da je David Silva najbolji igrač Sitija u istoriji. I jbt, momak fakat ima pravo.

Posted
29 minutes ago, ArleKino said:

Čovjek u CV-u ima Barcelonu, Liverpool, Milan i Bayern. Aston Villa je valjda peti bivši prvak Evrope za kojeg brani. 

Pazi sad kad se vrati u Villareal da završi karijeru i za koju godinu osvoji CL.

U finalu gol za pobedu daje Moreno, MMW.

Posted

Bravo mali, za tri minuta gol :D 

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Dalje, čitam izjavu Majke™ Ričardsa da je David Silva najbolji igrač Sitija u istoriji. I jbt, momak fakat ima pravo.

Svakako je jedan od najboljih, ali naj... ne znam. Možda najpotcenjeniji? 

KDB ih poslednjih godina baš mučenički nosi, kao što je Gerrard nekad nosio LFC.

Posted
5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

David Silva najbolji igrač Sitija u istoriji. I jbt, momak fakat ima pravo.

Bez dileme

Posted

Velikan jest, sve je to uredu, ali po meni je najveći u historiji Cityja Kun.

Posted

@Pokojni Ruxin, pošto znam da ne pratiš, moram da te obavestim da ti je Ederson opet bio lobovan sa 40 metara. Uspešno.

kisspng-sticker-emoji-che-guevara-krish-

Posted

Kako je odigrao Minamino?

Posted
1 minute ago, John Coltrane said:

Kako je odigrao Minamino?

Nula minaminuta. Klopp je sad počeo da uvodi decu kako bi svi skrpili bar po 5 utakmica i dobili medalju. 

Posted
Just now, Weenie Pooh said:

Nula minaminuta. Klopp je sad počeo da uvodi decu kako bi svi skrpili bar po 5 utakmica i dobili medalju. 

Pa, kad planira njemu da da sansu? Zimus je delovalo kao da je novi Salah/Mane/Firmino u pitanju, a sad ga nema ni u protokolu.

Posted
3 minutes ago, John Coltrane said:

Pa, kad planira njemu da da sansu? Zimus je delovalo kao da je novi Salah/Mane/Firmino u pitanju, a sad ga nema ni u protokolu.

Kao i sa svima koji dolaze iz drugih liga, ni Fabinjo nije zaigrao odmah. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...