Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Zasluzeno,valjda ce konacno izgubiti,lose igraju vec mesec dana

Posted

Možda prvi kiks? Do sada sam uvek imao osećaj da preokrećemo, danas mislim da ne.

Posted

Lovro odlučio da dobije bar jedan skok duel sa Dinijem, šta košta da košta...

Posted

Evo ga Liljana, pazi sad kad izvede Manea ili Salaha.

Posted

Bolji su bili, svaka im cast. Nadao sam se potajno nepobedivima, ali jbg. Posle trideset godina i da smo je osvojili golom iz nepostojeceg penala u 100tom minutu bio bi presrecan. 

Posted

Uuu, izašao Wijnaldum, smelo! Ostadosmo na samo jednom zadnjem veznim... i dva gola minusa, ali ipak.

Ja načelno nisam od onih koji veruju u kapitenski autoritet, ali u poslednje dve utakmice ozbiljno fali Henderson. Nema ko da napuši onog malog mamlaza koji izigrava Bekama na desnom beku, nema ko da podvikne uspavanim napadačima... alibi fudbal igraju i kad vode i kad gube, jebe im se.

Posted
Just now, 189- said:

uini docekao svojih 45 minuta.

Realno :D 

Ali pogledaj samo na šta liče, kakva razbijena vojska, trenutno se igra 4-4-2 sa Firminom i Salahom u špicu a Maneom i Origijem po krilima :isuse: sredina Fabinho-Lallana, ali ko jebe sredinu kad BUKVALNO SVAKI NAPAD kreiraju vihorni retardirani bekovi.

Posted

Nema veze, sad će Trent da se naloži i zabeleži tri asistencije plus gol. Samo još malo jače da krene da forisira...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...