Jump to content

Premier League 2019-20

Featured Replies

1 minute ago, radisa said:

S tim da čak mislim da ovo nije bio korner, nego debil nije znao šta da svira... Mislim da je Ihenacho došao prvi do lopte i jedini, a da je golman došao samo do Ihenača...

Naravno, nisam ni skontao da je sudio korner :isuse:

Ovo što priča Middle ima smisla, goša ako prvi dođe do lopte, oprašta mu se svaki kontakt posle. Sem ako isturi krampone, koleno, ili drugi neki divljački potez.

• Replies 9.3k
  • Views 553.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Part Deux   Burnley - čovjek koji bi bio idealan za britansku verziju Vica Mackeya je opet uspio iscijediti suhu drenovinu i sa Burnleyem završiti u gornjoj polovini tabele. Nastavili su sa

• Nego, da se lagano pravi remize™ Premiershipa u najčudnijoj godini za čovječanstvo za naših života.   Norwich - činilo se da će biti zanimljiva priča nakon prilično hrabrog, da ne kažem samo

• copkillah
    copkillah

Neka moj 25.000. post na forumu bude najadekvatniji mogući:      

Posted Images

Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Naravno, nisam ni skontao da je sudio korner :isuse:

Ovo što priča Middle ima smisla, goša ako prvi dođe do lopte, oprašta mu se svaki kontakt posle. Sem ako isturi krampone, koleno, ili drugi neki divljački potez.

Pesnicu?

Pesnica se desi, po inerciji, uglavnom tu nema namere. S druge strane, imali smo neke golmane koji se štite tako što idu kolenom napred, što je prilično bezobrazno. Mada, nadobijaju se i oni batina, ne mogu previše da ih krivim. :blush:

Ma sve ok, ali, meni stvarno izgleda da nije uopšte išao na loptu nego pesnicom u glavu...

I sad ne poluvremenu debili ne repriziraju...

Radisa, obrnuo si krug... :D

Prvo si se pitao da li smije po inerciji da udari protivnika ako golman prije stigne do lopte, drugo si tvrdio da golman uopste nije stigao do lopte prije napadaca i trece da crva (lopte) nije ni bilo i da ga je sinuo sakom u glavu iz cista mira... :lolol:

Ti si tvrdio da je pre stigao do lopte, ne ja... Ja kažem, čak i da je pre stigao, to mu ne daje za pravo da nokautira igrača...

Drugo, mislim da nije prvi stigao do lopte, pa je tvoja primedba irelevantna na datu situaciju..

2 hours ago, Meazza said:

Lajpcig je mogao da postigne jos najmanje dva pogotka. Mislim da je rezultat odlican kako su igrali.

Upravo tako... ali nije. A to je posledica odbrane koja se nije raspala kao danas.

Murinjo zna da mora da utegne odbranu da bi se ičemu nadao u narednim sezonama. Uostalom, džaba Liverpulu i Suarezi, Džerardi, Toresi, Kutinjo, Salah... dok nisu spucali 250m u odbranu nisu mogli da osvoje titulu.

Edited by Mercuzzio

Odlična tekma. Rodrigo je super igrač, nadam se da će ostati u PL celu karijeru.

I sad penal za siti
Jedite bre govna

Cist penal

Cist penal , jbg

Edited by Lezilebovich

Tooo

Dobri duh :ziga:

Najjace da ni ovo nije penal...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout