Jump to content

Premier League 2019-20

Featured Replies

Murinjo je odmah rekao da je cilj ove sezone plasman u Ligu Šampiona i da se  o bilo kakvim trofejima i igri ne razmišlja. Tome je samo doprinela i povreda Kejna.

I prošle sezone je bilo jasno da je odbrana najveći problem i Poch to nije uspeo da sredi. Koliko ja vidim Murinjo se trenutno fokusira na dovođenje odbrane u red i moja pretpostavka je da proverava na koje odbrambene igrače može da računa u budućnosti. Protiv Sitija i Lajpciga to je delovalo skroz ok (sa izuzetkom Dejvisa) a danas nije.

I bez Kejna i Sona, sa umornim igračima, danas je Totenhem dao gol što je dobro. Nije dobro što je primio 2 ali sa ovakvim stanjem defanzive i umornim veznim redom to je nekako bilo očekivano.

Ova sezona je otpisana i toga su svi u Totenhemu svesni. 

• Replies 9.3k
  • Views 553.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Part Deux   Burnley - čovjek koji bi bio idealan za britansku verziju Vica Mackeya je opet uspio iscijediti suhu drenovinu i sa Burnleyem završiti u gornjoj polovini tabele. Nastavili su sa

• Nego, da se lagano pravi remize™ Premiershipa u najčudnijoj godini za čovječanstvo za naših života.   Norwich - činilo se da će biti zanimljiva priča nakon prilično hrabrog, da ne kažem samo

• copkillah
    copkillah

Neka moj 25.000. post na forumu bude najadekvatniji mogući:      

Posted Images

Lajpcig je mogao da postigne jos najmanje dva pogotka. Mislim da je rezultat odlican kako su igrali.

Velika pobjeda Palasa. Prava muška utakmica.

Ovo nije penal za Lester?!

Ahahahahaa, pa jebem mu zemlju ako ovo nije najčistija moguća ruka.

Štitio lice čovek

Cist penal

Ovo nije. Stigao je do lopte golman prvi...

I onda sme da udari pesnicom igrača? Zanmljivo tumačenje pravila...

Štitio lice čovek
Nije išla u facu.
ba93b14bdeed723abe68ebbfdc133290.jpg

Po meni je više penal ovo drugo, golman izuo Ihenača

Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Po meni je više penal ovo drugo, golman izuo Ihenača

S tim da čak mislim da ovo nije bio korner, nego debil nije znao šta da svira... Mislim da je Ihenacho došao prvi do lopte i jedini, a da je golman došao samo do Ihenača...

2 minutes ago, radisa said:

I onda sme da udari pesnicom igrača? Zanmljivo tumačenje pravila...

Pravilo je takvo 70 godina vec. 

Sudarili su se glavama. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout