Mercuzzio Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Murinjo je odmah rekao da je cilj ove sezone plasman u Ligu Šampiona i da se o bilo kakvim trofejima i igri ne razmišlja. Tome je samo doprinela i povreda Kejna. I prošle sezone je bilo jasno da je odbrana najveći problem i Poch to nije uspeo da sredi. Koliko ja vidim Murinjo se trenutno fokusira na dovođenje odbrane u red i moja pretpostavka je da proverava na koje odbrambene igrače može da računa u budućnosti. Protiv Sitija i Lajpciga to je delovalo skroz ok (sa izuzetkom Dejvisa) a danas nije. I bez Kejna i Sona, sa umornim igračima, danas je Totenhem dao gol što je dobro. Nije dobro što je primio 2 ali sa ovakvim stanjem defanzive i umornim veznim redom to je nekako bilo očekivano. Ova sezona je otpisana i toga su svi u Totenhemu svesni.
Meazza Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Lajpcig je mogao da postigne jos najmanje dva pogotka. Mislim da je rezultat odlican kako su igrali.
Gylfi Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Ahahahahaa, pa jebem mu zemlju ako ovo nije najčistija moguća ruka.
MiddleClass Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Ovo nije. Stigao je do lopte golman prvi...
radisa Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 I onda sme da udari pesnicom igrača? Zanmljivo tumačenje pravila...
Mindaugas Žukauskas Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Po meni je više penal ovo drugo, golman izuo Ihenača
radisa Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Po meni je više penal ovo drugo, golman izuo Ihenača S tim da čak mislim da ovo nije bio korner, nego debil nije znao šta da svira... Mislim da je Ihenacho došao prvi do lopte i jedini, a da je golman došao samo do Ihenača...
MiddleClass Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 2 minutes ago, radisa said: I onda sme da udari pesnicom igrača? Zanmljivo tumačenje pravila... Pravilo je takvo 70 godina vec.
Recommended Posts