Jump to content

Premier League 2019-20

Featured Replies

Lepo je spakovao Nos.

• Replies 9.3k
  • Views 553.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Part Deux   Burnley - čovjek koji bi bio idealan za britansku verziju Vica Mackeya je opet uspio iscijediti suhu drenovinu i sa Burnleyem završiti u gornjoj polovini tabele. Nastavili su sa

• Nego, da se lagano pravi remize™ Premiershipa u najčudnijoj godini za čovječanstvo za naših života.   Norwich - činilo se da će biti zanimljiva priča nakon prilično hrabrog, da ne kažem samo

• copkillah
    copkillah

Neka moj 25.000. post na forumu bude najadekvatniji mogući:      

Posted Images

Gazda je Žiru, drkaju ga, ne daju mu da igra i kad god ga ubaci odradi vrhunski posao. 

Zoze nešto pokušao da izmisli, neku napredniju vrstu busa al slaba mu vajda. 

• Author

U ovakvim situacijama kao kod gola Nosatog Van Bastena obično lomim džojstik kad igram Fifu sa timom koji je primio gol jer se lopta stalno odbija suparniku, a moji defanzivci ne raščišćavaju.

Mourinho da kupi džemper Guardioli, kebab Gundoganu i Gajgerov brojač Zinchenku, bez one pobjede bi mu učinak u derbijima bio kataklizmično grozan.

Murinjove ekipe deluju užasno tromo i sporo poslednjih godina. On se čovek toliko zasitio fudbala, čini mi se da samo odrađuje posao, dok ogromna kinta kaplje. Potpuni trenerski debakl od bitisanja u Realu.

Najbolji pokazatelj je ovo pretesko iznosenje lopte kad krene iz zadnje linije. Ne zna se da li je losija kretnja ili dodavanje.

Ovo nije crveni? :ph34r:

Lo Celco ni žuti :isuse:

Ne verujem da se zasitio fudbala vec mislim da je potreban drugi pristup za ekipe pune igraca koji vole loptu. A i podbacuje kao lider, stalno kuka na igrace umesto da ih trenira i unapredjuje. 

Kazu komentatori da su se u VAR sobi predomislili i da je bio crveni ali sad nista ne mogu da uradi, osim da mu daju posle utakmice. Luda kuca.

A mogao je jos jedan :)  

Ajde da cujemo novu pricu specijalnog zasto ga je Lamps razbio ko zvecku. Nesto kako ide da prosi djevojku bez fijakera i sviraca..

Tja mozda su ostali provalili kako da pariraju konceptu igre njegovih klubova koju on i dalje tvrdoglavo forsira

• Author
59 minutes ago, kipo said:

Nesto kako ide bez kurca u svatove..

To da je Murinjo svuda forsirao istu strategiju je verovatno najveći stereotip u istoriji fudbala.

Pritom je taktika navodno defanzivna, a kapiram da drži silne rekorde u efikasnosti.

Mada, istina je da se već godinama zajebava. Nema šanse da bi Murinjo 1.0 dopusti da ima ovakve muke sa timom.

Pa ti mozes da budes efikasan i sa defanzivnom taktikom, ako imas dobru transformaciju, brze igrace i ubitacnu kontru

• Author

Djenepova asistencija :Hail:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout