Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted
40 minutes ago, radisa said:

Gojko igrao 1X...

ja imao neki predosecaj vec nekoliko dana da gubite ovu. 

Posted

Jel rekord lige drzi Siti sa 100 bodova od pre neku sezonu? 

Posted (edited)

Jeste. 100 poena pre 2 sezone (liveperpul moze do 112)

Ja imam osecaj da gubimo od prve tekme sa Noricem, kad je sve krenulo nizbrdo: Alison out, Pukijevih 20 sansi...

Edited by Zlurad
Posted

Ima li nekih podataka o gledanosti ove sezone? Ne secam se da je u blizoj proslosti sezona bila ovako jednolicna i dosadna. Da se nije desilo ovo izbacivanje Sitija iz LS, na pola sezone bi se vec znali sampion i tri ucesnika LS.

Posted

Guglaš Premier league attendance...

Da li je sezona dosadna (meni sigurno nije :happy:) ne vidim da ima puno veze sa posećenošću, a posećenost je odlična. Kapaciteti stadiona su daleko ispod tražnje. Primer Totenhema i WHU koji su sa stadiona od 35 hiljada prešli na stadione od 60 hiljada i pune ih bez problema...sad čitam da je jesenas utakmicu ženskog fudbala Totenhem-Arsenal gledalo 38 hiljada duša :huh:.

Posted

Čupavo uz Villa Park

EQ5KXjYXsAAYyBX?format=jpg&name=medium

Posted
11 minutes ago, čekmeže said:

Guglaš Premier league attendance...

Da li je sezona dosadna (meni sigurno nije :happy:) ne vidim da ima puno veze sa posećenošću, a posećenost je odlična. Kapaciteti stadiona su daleko ispod tražnje. Primer Totenhema i WHU koji su sa stadiona od 35 hiljada prešli na stadione od 60 hiljada i pune ih bez problema...sad čitam da je jesenas utakmicu ženskog fudbala Totenhem-Arsenal gledalo 38 hiljada duša :huh:.

Mislio sam na TV gledanost, jasno mi je da tribine nisu praznije, posebno sa novim stadionima.

Posted

Evo mene nije mrzelo da guglam: u sezoni 2018/2019 ukupni broj gledalaca PL na globalnom nivou je bio 3.4 milijardi ljudi ili 1,3 milijardi domova kroz pakete koji razni operateri nude- u toku cele sezone. Kako je paket prenosa za period od 2019-2022 godinu smanjen za 30% i prodat za oko 4.8 milijardi evra ocekuju da se gledanost poveca za 11%. (gledanost u 188 od 193 clanica UN). La liga je kao poredjenje imala cilj da do sezone 2018 (od sezone 2015/2016) ima globalnu gledanost prve dve lige na oko 2.1 milijardi gledaloca i koliko vidim verovatno su do ove sezone prosli tu granicu i priblizili se cifri od 3 milijardi ljudi ali sa manjim prihodom od tv prava (gledanost u 170 clanica UN). Ovde treba reci da su utakmice reala i barselone natrazenije i najgledanije i da samo njih u toku sezone gleda oko 50 miliona ljudi, za razliku od premijer lige gde je prosek po kolu samo u UK oko 2.5 miliona.

Premijer liga ima prosecno 819K gledaoca po utakmici dok utakmice lalige imaju prosecno 458K (podaci za sezonu 2018/2019)

Posted

Sve je podređeno televiziji, imaju gomilu termina i samo raspoređuju najpopularnije klubove da se što manje preklapaju. Ovo kolo se igra 4 dana, u petak Lester, u subotu Lpool, danas Arsenal i Totnam naravno u dva termina, sutra MUTD i Čelsi...

Posted

Citam u daily mailu danas da ce premijer liga najverovatnije da otvori istragu protiv sitija za krsenje ffp-a za tri sezone pocevsi od 2013. i da u pravilniku postoji i mogucnost retroaktivnog oduzimanja bodova. Pa spekulisu da ako bi im recimo skinuli bodove za 2013/2014 bila bi im oduzeta titula a Liverpul bi je dobio.

Posted

Opaaa, znači dve titule u jednoj sezoni! Pa i zaslužili su nakon tolikog posta.

Posted
Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Klopp je toliko dobar da je i za Rodžersaru titulu posthumno™ osvojio. :hail:

Posted
1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

videli od Terze

nije ni čudo što je pomama na tržištu, Lids i ostali sprovode otimačinu.

Posted
7 minutes ago, ArleKino said:

Klopp je toliko dobar da je i za Rodžersaru titulu posthumno™ osvojio. :hail:

:lolol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...