renne Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 pa znam to, to je još luđe, osam igra, dvanaest ne igra, i nije neka većina, ludilo mozga
Baldrick S. Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 To ti dovoljno govori koliko nisu normalni sa planovima.
renne Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 ma ok, ali ne vidim razlčog i dalje što se klopara inati pa namerno gubi
Weenie Pooh Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 1 minute ago, renne said: ma ok, ali ne vidim razlčog i dalje što se klopara inati pa namerno gubi Ne gubi, poništio VAR gol Šruzberiju (Prilično neobjašnjivo, gledam i ne vidim odakle su izmislili ofsajd.) Ali kažem, dao je igračima dve nedelje slobodno tokom ove nazovi pauze, pa nije hteo da im otkazuje. Da sam ja neka vlast, ponudio bih rekonvalescentima, marginalcima, i ostalim Japancima da odigraju po volonterskom principu, ko hoće može, ko neće ne mora. U ligi jedva da nešto rotira, tako da bi mnogima dobro došli minuti.
Baldrick S. Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Klop, Pep, jos par menadzera vec godinama pricaju o terminima utakmica i da FA, Premier liga, AFCON, CONCAF, UEFA, FIFA moraju da sednu i da razgovaraju o terminima kad se sta igra. Eto, sad se africko prvenstvo igra zimi januar-februar, uefa hoce da doda jos utakmica u ligi sampiona ... iskreno mislim da Klop samo salje poruku da igrac ne moze da igra 3 utakmice za 5 dana, ili kao npr Mane da ima 6 dana odmora za 2 godine.
Baldrick S. Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Just now, Weenie Pooh said: e gubi, poništio VAR gol Šruzberiju (Prilično neobjašnjivo, gledam i ne vidim odakle su izmislili ofsajd.) Ni meni nije jasno (gledam na bt sport hd arab) ali mislim da je igrac koji je dao gol, ono sto su proveravali Salahu kad je dao gol petom protiv nekog...
Mindaugas Žukauskas Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 16 minutes ago, renne said: Pa nije everton recimo igrao 1. pa igra 8. Da, ali Everton sledeću utakmicu ima 23-ćeg, što mu opet dođe dve nedelje odmora. Svaki tim će imati jednak odmor u PL.
renne Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 3 minutes ago, Zlurad said: Klop, Pep, jos par menadzera vec godinama pricaju o terminima utakmica i da FA, Premier liga, AFCON, CONCAF, UEFA, FIFA moraju da sednu i da razgovaraju o terminima kad se sta igra. Eto, sad se africko prvenstvo igra zimi januar-februar, uefa hoce da doda jos utakmica u ligi sampiona ... iskreno mislim da Klop samo salje poruku da igrac ne moze da igra 3 utakmice za 5 dana, ili kao npr Mane da ima 6 dana odmora za 2 godine. uvek se i igralo
Baldrick S. Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Igralo se leti, prva godina da se igra zimi.
Weenie Pooh Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Igralo se uvek zimi, prošle godine su prebacili na leto, a sad se predomislili pa vratili.
renne Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 kako brate, nešto si pobrkao, i to debelo proveri ti to malo bolje
levi Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 pod pritiskom iz Evrope prešli na leto, odigrali jedno prvenstvo na 50 stepeni, shvatili da su se zajebali i vratili na staro
renne Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 eto prođe bazen, sad će imati još više utakmica, umesto da su lepo izgubilu u prvoj
Baldrick S. Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Nikad ne otpisuj nezgodni Sruzberi Ionako ce da igraju deca ako prodju + ranjeni iz prvog tima
Recommended Posts