Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted
Sad če da bude napeto brrrrr [emoji3]
Eee posle 2 min pao gol!
Pu! kakav covek, pa jos komentator!
:angry:
Posted
2 minutes ago, Jumanji said:

Eee posle 2 min pao gol!
Pu! kakav covek, pa jos komentator!
:angry:

E Gojko je jos dobar. Zamisli da je tekmu prenosio Strajnic :lol:

Posted
38 minutes ago, Bogotac said:

Mnogo imamo skarta u ekipi... Fred

Čitam ovdje od sektaša da se ovaj često psuje, čak vam se i @Pokojni Ruxin redovno sprda zbog njega, i, pojma nemam, vjerovatno ste u pravu (a ne gledam vas skoro nikad pa da imam nekih argumenata da vam protivirhečim), ali...

onaj pas što je dao Rašfordu kad je on pucao iz prve i promašio, ono je bila umjetnos’

dalje, što reče neki brat-skauzer, milo mi što su pukli arapo-kinezi i ostali na -14, ali... toliko mi je smetalo da vidim Ljubičastog Škota nasmijanog da sam u zadnjih par min navijao da šitijevci izjednače

Posted (edited)

Ma,nema  nista od nas dok ne promenimo vlasnika

Edited by Bogotac
Posted

Meni je užasno to što ovo pomaže najodvratnijem klubu na svetu posle komšinice. Jebeš top 4, važno je da oni ne osvoje, ali izgleda da je to gotovo.

Posted

Честитке колеге секташи.

Posted
4 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ekšli, nije.

Bukvalno pravilo napisano za ovu situaciju. Jbg Ruxo. Okrenućete vi ovo i bez pomoći ćelavaca.

Znaci nije penal za Bajern protiv Zvezde bio po ovim pravilima?

Posted

Niko da pomene pa moram ja...

Kakav bunker Murinja... :hail:

Posted
5 hours ago, Pokojni Ruxin said:

ole je odličan u velikim tekmama, bunkeri ga zajebavaju

Da. Fali neki Eriksen

1 hour ago, MiddleClass said:

Niko da pomene pa moram ja...

Kakav bunker Murinja... :hail:

Pogledaj 86. min Shity-Utd

Posted

Nego, rasistički ispad navijača Sitija? Čekam da se Sterling oglasi fantom.gif

DuG8rWm_d.jpg

Posted

Nema potrebe da te je vise prpa. Prvenstvo je gotovo :D

Posted
9 hours ago, MiddleClass said:

Znaci nije penal za Bajern protiv Zvezde bio po ovim pravilima?

Vrlo moguće. Mada je Degenek imao malo neprirodniji položaj ruke u tom uklizavanju. U svakom slučaju, kontinentalne sudije su tu mnogo rigoroznije, sviraju maltene svaku ruku.

Posted
15 hours ago, Weenie Pooh said:

Ja pisao prošle godine da je Son jedini Mamuzdžija™ za kog bih napravio mesta u Liverpulu, a neko se ovde (Mercuzio?) žalio da im ne valja...

I dalje mislim da je Son jedno sebično, nabeđeno govno bez grama mozga. On je jedan od glavnih krivaca za poraz od Jedinstva. 3 šanse je na toj tekmi usrao zato što je driblao 2-3 igrača i izgubio loptu u protivničkom kaznenom a Kane i Ali sami kao duhovi. Da ne pominjem gubljenje lopte u fazi organizacije napada jer neće da doda loptu.

Gre'ota što malo nije išao u onu korejsku vojsku... možda bi ga to opametilo

Posted
41 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Vrlo moguće. Mada je Degenek imao malo neprirodniji položaj ruke u tom uklizavanju. U svakom slučaju, kontinentalne sudije su tu mnogo rigoroznije, sviraju maltene svaku ruku.

Onaj ex sudija Radojicic sa arene je odvalio glupost i rekao da kad sudija kaze var sudijama penal zbog ruke oni mogu samo da mu kazu jeste igrao rukom ili nije, a nista o (prirodnom) polozaju ruke?!

Posted

Treba imati u vidu da je i VAR drugačiji od zemlje do zemlje, samo u Engleskoj su pravila VARa korigovana već prve sezone. Naravno ne zvanično, ali i slepac vidi da su malo olabavili sa 'clear and obvious' glupošću, i da se VAR mnogo više upliće u odluke sudije. Spominje se još i uvođenje pitch-side monitora. 

Nevezano za to, suđenje u Engleskoj uvek treba posmatrati zasebno, i ne izvlačiti paralele sa suđenjem na kontinentu. Tako je bilo uvek, i biće. Oni su 'izmislili igru', imaju tradiciju, i vrlo su tvrdoglavi da se povinuju bilo kakvim globalnim ili kontinentalnim tendencijama i 'zajedničkim normama'. Na kraju krajeva, jedva su pristali i na VAR, i to tek nakon što ga je uvela svaka iole ozbiljnija liga.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...