189- Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 vidim carragher i neville sastavljali pl tim ove decenije pa me interesuje kako izgleda vasa ekipa. mojih 11. de gea azpilicueta kompany terry evra toure kante david silva van persie hazard aguero najvise problema sam imao da koga stavim na levog beka i stavio evru, ipak je osvojio dve titule. da je robertson odigrao jos sezonu-dve (kao i u slucaju nekoliko liverpoolovih igraca sada), on bi tu upao. ovako, morao sam dati sampionu. van persia sam morao staviti i to kao neko krilo/napadac. ostalo je manje vise jasno rekao bih.
kipo Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 Ko bi mogao na njegovo mjesto? Kontam Alegri nece jer nemaju ni tim ni pare za ulaganje, dok Pok nece zbog Tota sigurno. Ostaje neka legenda ili Dejvid Mojes
ArleKino Posted November 29, 2019 Author Posted November 29, 2019 3 minutes ago, kipo said: Ko bi mogao na njegovo mjesto? Kontam Alegri nece jer nemaju ni tim ni pare za ulaganje, dok Pok nece zbog Tota sigurno. Ostaje neka legenda ili Dejvid Mojes Ljungberg, za početak. Unitedovim stazama devolucije.
kipo Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 2 minutes ago, ArleKino said: Ljungberg, za početak. Unitedovim stazama devolucije. To je ok. Sve dok su ova dvojica slobodni
radnik Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 kad je imenovan, mislio sam da ce biti dobro resenje. solidan zajeb.
Azdaja Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 Da se sinoć nisam napio, sad bi slavio. Slavim al sa hengoverom. Adios Drakula daleko ti bila kuća. Sve što smo srali I kukali dok je Profesor bio tu, sad jedemo. Fredi da izgura ovu mizernu sezonu pa da sexy Arteta dodje. To je ok
ArleKino Posted November 29, 2019 Author Posted November 29, 2019 Spominje se da je prvi kandidat još jedan Mendesov tip Nuno Espirito Santo.
kipo Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 54 minutes ago, radnik said: kad je imenovan, mislio sam da ce biti dobro resenje. solidan zajeb. Isto tako.
Baldrick S. Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 Ako nista drugo Arsenalovo drugo ime moze da bude consistency: Venegrovih poslednjih 51 utakmica 88 poena. Ebening Emeri 51 utakmica 88 poena.Sent from my SM-G930F using Tapatalk
copkillah Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 Fabinjo propušta jedno desetak utakmica: H Brighton H Everton A Bournemouth A Salzburg H Watford A Aston Villa N FIFA CWC SF N FIFA CWC F* A Leicester H Wolves H Sheffield Utd Trebalo bi to da bude okej
Recommended Posts