pbg12345 Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 1 minute ago, Cane Vukic Prebranac said: Без потребе срозавају Декијев углед таквим глупостима, као да се он шта пита уосталом. А о припремама на Кипру се извјештава као да је у најмању руку камп репрезентације пред СП. Драматични наслови, Деки ово, Деки оно, ради се на тактици, затезање одбране итд. Пустите човјека на миру јбт. Ma da Znam da previse mracim za neciji ukus, ali zaista deluje da ga je doveo kao ikebanu Potrosicemo jos jednu legendu i zgaditi joj zvezdu za duzi period, a jedino ce terza valjati u celoj prici
John Coltrane Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 Sanogov jedini epitet je "iskusni vezista". Jel moguce da ne mogu nece da se otvore za nekog boljeg?
MiddleClass Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 Sto se ovo Zvezdan zamjerio tribini? Tjeraju ga u Areni...
Bright Billy Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 ima nekoliko razloga al problem je kulminirao posle one fotke...
Bright Billy Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 fala kurcu i petru dobrnjcu, sto bi se reklo...
LeBron Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 Prica koju sam cuo je da ce gurati Pantelu za sd umesto Mrkele, a da Kokeza (uz amin sns) stoji iza sire price i da ce Terzu da puste niz vodu. Deluje mi logicno cim su navijaci dobili odobrenje da ga vredjaju.
pbg12345 Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 do jaja ako odlazi terza ali ako to znaci dolazak kokeze (direktno ili indirektno) onda dokurca
Bright Billy Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 jbg, treba biti bas tezak optimista pa ocekivati da ce neki fini covek da ga zameni. u svakom slucaju ovaj ga je pretero preko svake mere, nek se tera u tri lepe...
Milosh76 Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 A što je Tvorzan pušten niz vodu? Osim sto sjebava klub, treba li bolji razlog? Ovima sto vicu, bolji razlog je slika sa grobarima u BL, bilo na tviteru, pa Nedic koji ide sa klubom po Evropi... Verovatno i manjak para koje im daje... Bice zanimljivo ovih dana
kud u maglu Simoviću Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 ostaje terzan, uz bivše grobare sa slike ima i jedan protagonista koji mu osigurava mesto u ljb
nahbar Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 1 hour ago, Filozof manijak said: A što je Tvorzan pušten niz vodu? I koliko smo sada slabiji zbog toga? Ako moze u bodovima, treba mi za druga
Recommended Posts