copkillah Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 1 hour ago, dragance said: Bilo je i na ovom SP i u EPL daj neki konkretan primer molim te, hvala unapred
dragance Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 1 hour ago, copkillah said: daj neki konkretan primer molim te, hvala unapred Ne mogu sad da se setim, ali znam da sam se hvatao za glavu za glupost i podsetilo me na nas. Probacu kasnije, da me riba ne gleda popreko dok sedim sa njom u pabu.
April Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 Nemojte da se ložite, Žander vas je prodao kao nas Ivanov protiv Ludogoreca. Pa kasnije Trajković, pa još kasnije Ibanjez. Nisam gledao tekmu, ali sam video snimke sa YT, ono za osam minuta ne može da napravi niko bez 4 promila alkohola u krvi.Momak se naplatio i to je to.Sent from fav toy
pbg12345 Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 (edited) 4 hours ago, Cane Vukic Prebranac said: Ја не знам да сам игдје видио такве пенале осим у нашим случајевима pa rekoh vec, samo mi imamo takav pristup fudbalu to nije normalno ljudski mozak nije naucio kako da se ponasa u takvim situacijama i otud to moguce cak na neki nesvestan nacin da to rade namerno da prekinu nepodnosljiv pritisak Edited December 13, 2019 by pbg12345
copkillah Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 26 minutes ago, pbg12345 said: pa rekoh vec, samo mi imamo takav pristup fudbalu to nije normalno ljudski mozak nije naucio kako da se ponasa u takvim situacijama i otud to moguce cak na neki nesvestan nacin da to rade namerno da prekinu nepodnosljiv pritisak U kakvim situacijama? kakav pritisak? Šta, jedino Srbi od celog sveta imaju prelom mozga kada igraju na Svetskim prvenstvima pa se bacaju sa ispruženim rukama ka lopti zbog pritiska koji ne mogu da izdrže?
pbg12345 Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 pa jbg izgleda da da nama se desava redovno nas pune i ponizavaju (arg, holx2) a kad igramo protiv ravnih sebi ili slabijih uvek kiksnemo i ne ostvarimo potreban rezultat (gana, australija, svica) jedina dobra utakmica na velikim takmicenjima unazad 20 godina je ona u kojoj se nista nije ocekivalo, te nije bilo tog pritiska zasto hrvati pored ekipa vrlo slicnog kvaliteta nasim, em mnogo cesce igraju zavrsice, em tamo ostvare bolji rezultat? samo zbog psihe istina, u rusiji su hrvati imali po kvalitetu ako ne u samom vrhu, a ono blizu najboljih mi bi i sa takvom najdalje stigli do 1/8 finala takav pristup je jos ocigledniji kad je neka nasa ekipa kao ova zvezda daleko skromnijeg kvaliteta od protivika sa druge strane, imamo mateusov partian, kom je centarfora igrao stoper iz zrenjaniskog proletera, pa su poginuli "junacki" to je nesto sto se u nas fudbal usadjuje decenijama unazad i uveliko je doslo na naplatu
Ivo Petović Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 (edited) Stjepan Tomas oko 40 sekunde. Edited December 13, 2019 by Ivo Petović
omiljeni Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 Na svetskom je Francuz je imao takav penal protiv Australije. Za Barsu igra. Pike protiv Rusa nije direktno dirao nabacoku ali je isto bezveze podigao ruku pa ga odmah napucao Rus.
MiddleClass Posted December 13, 2019 Posted December 13, 2019 33 minutes ago, Ivo Petović said: Stjepan Tomas oko 40 sekunde. Nemoj. Kvaris im da Srbi namjestaju meceve u LŠ i na SP. Jos ako su cigani...
copkillah Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 Nemoj. Kvaris im da Srbi namjestaju meceve u LŠ i na SP. Jos ako su cigani... Dakle ti tvrdiš da Hrvati nisu Srbi? Reportovan si
Dankan Ajdaho Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 11 hours ago, adasevic said: Kuzmara protiv Ganaca Vidara protiv Svabe Ne treba zaboraviti ni MIlana Dudica, 2006, sa Obalom slonovace... iz iste kategorije penala je (0:56)... Sva tri, a naročito Vidićev, deluju kao apsolutno svesno i namrno igranje rukom. Za Vidića se vidi da je uložio bukvalno poslednji atom snage da dohvati loptu jer mu je izmicala. Najveća veravatnoća je do kladionice a ne do nekog sumanutog impulsa.
Кристофер Лумумбо Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 Da, vidic na vrhuncu svoje karijere prodaje utakmicu na sp, stvarno je to najveca verovatnoca.
omiljeni Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 Ne, na vrhuncu karijere je bio kad je pucao penal protiv Zlovenaca
Recommended Posts