pbg12345 Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 2 hours ago, Bright Billy said: ok, jeste kanjas bio los juce al argument jovancic bi bar dobio crveni mi ne pije vodu... +kolko oces kanjas jeste bio nemocan sinoc i istina je da smo imali i boljih stranaca na toj poziciji zapravo tu smo imali verovatno i najbolje strance ali kanjas je za jovancica doktor fudbala, pogotovo sto vidim da se uz kanjasa vezuje i "alibi igra" pa jbt to je upravo jovancicev i jovicicev tm, pas "sigurno", sporo i pozadi ,kanjas za razliku od njih itekako ume dati pas u prostor i pokusava igrati fudbal, sto kroz pas igru sto kroz pritisak na protivnika 17 minutes ago, levi said: problem sa vraćanjem Marina je u tome što se on ne prilagođava tome gde se nalazi na terenu. kad je na svojoj poziciji iza napadača može da pokušava rizične pasove i driblinge ako prođe prođe, ali pozadi ne sme tako da se igra. tu je safety first, pa onda sve ostalo moguce ali pre ce biti da je do postavljanja saigraca koji umesto da sire, da se nude za loptu od iste se kriju, a i kad je dobiju mahom izgube mada, vec neko vreme je ocigledno da marin sve vise ima sa kim da igra pre svega sa garsijom to dobro izgleda uz oporavljenog boacija, kanjasa te la paru u formi, moglo bi to napokon liciti na prilicno ozbiljan fudbal za koji sve cesce postoje naznake mozda gledam pogresnimm ocima, ali imam utisak slican kao i harper da smo u nekom procesu, da je miloje prelomio neke stvari i da se insistira na drugacijoj igri tako gledajuci itekako ima razloga za optimizam sa druge strane sve to moze biti cista navijacka subjektivnost i samo prizeljkivanje necega cega realno nema kako god, sto neko rece, makar je zabavno
kralj Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 (edited) Nema tu šta da bude subjektivno. Igra je daleko ofanzivnija. Ovi su juče bili tvrdi i napaljeni, ali nema to veze sa tim da kad La Para primi loptu, Rodić mu redovno, čak i na našoj polovini, protrčava napred i traži poziciju na liniji dodavanja. Garsija isto igra fino bez lopte, naročito u poslednjoj trećini. Tomane je neuigran, ali se vidi da zna i može da bude taj drugi tip napadača u odnosu na Boćka. U svakom slučaju, može ovaj tim vrlo brzo da popuni bar deo prostora za napredak. 5:0 je pritom nerealan rezultat. Dali su 2 gola pre nego što smo počeli da igramo, a posle smo pokazali, iako naravno inferiorni, da možemo. Uostalom, pokazale su to Totenhemu onolike ekipe Zvezdinog kalibra. Nećemo ni u Beogradu biti favoriti, daleko od toga, ali mogao je Kolčester sa sredine tabele treće lige da ih trtne, možemo vala i mi. Samo da kriminalac nađe način da napuni nekako stadion, makar džabe karte u Crnu Goru slao. Edited October 23, 2019 by kralj
MiddleClass Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 Dolazim na mec. Ne mora da salje dzabe, platicu...
Cane Vukic Prebranac Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 Кад нас два Босанца дођемо, нема спаса Поћетину
levi Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 (edited) Grafičar - Radnički KG, na glavnom terenu. Stručni konsultant Pantelin brat Marko Mak https://www.youtube.com/watch?v=JGi8tTSnzB8 Edited October 23, 2019 by levi
Cane Vukic Prebranac Posted October 25, 2019 Posted October 25, 2019 Увијек сам мрзио Лажног Пиксија Ковачевића. Какав говнар. Quote “Ovo što Zvezda trenutno radi je najveći uspeh u istoriji. Ali moja generacija bi ovom timu Zvezde dala deset golova, a ne bi primila nijedan. Zašto? Zato što su se tada svi prezivali na ’ić’. Bio je tek poneki stranac koji je bio nebitan u ekipi. Danas su stranci u Zvezdi najbitniji. Poštujem, ali to je razlog zašto ne možemo da poredimo fudbal nekad i sad“, kaže Kovačević za Alo.
Bright Billy Posted October 25, 2019 Posted October 25, 2019 prvo, to je nenad kovacevic a ne darko. a drugo, posle je demantovao tu izjavu, kao nije tako reko itd...
Ratamahatta Posted October 25, 2019 Posted October 25, 2019 Branko Jovicic svog vremena. Nikad necu zaboraviti kako je ocajan bio kad se vratio, onomad protiv Ventspilsa su svi dali po gol i daju njemu da zvekne penal siroma, jednom i on gol da da. I pogodi stativu.
dragance Posted October 25, 2019 Posted October 25, 2019 On 23.10.2019. at 14:57, Cane Vukic Prebranac said: Кад нас два Босанца дођемо, нема спаса Поћетину Doći ću i ja, mada ja sam Hercegovac
levi Posted October 25, 2019 Posted October 25, 2019 (edited) Bunja https://www.youtube.com/watch?v=bzPDA9kCWR4&feature=youtu.be&t=121 Edited October 25, 2019 by levi
Milosh76 Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 (edited) Protiv radnika od 15:30. prenos na Areni CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Popović - Gajić, Pankov, Degenek, Rodić - Jovančić, Kanjas - Garsija, Ben, Vukanović - Pavkov. Klupa: Vasiljević, Milunović, Simić, Ivanić, Petrović, Marin, Krstović. Uključujući i jedan meč u Kupu Srbije, dva tima su se do sada sastajala u deset navrata i svaki put je slavila Crvena zvezda, uz impozantnu gol-razliku 37:3. Na dosadašnjih pet mečeva dva tima u Surdulici Beograđani imaju gol razliku 14:2. Edited October 26, 2019 by Milosh76
levi Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 Kanjas više ne može da da ni najjednostavniji pas kako treba. Treba mu odmor, daj Njegoša. Da se uštedi mesto za jednog stranca
hrkljush boys_2 Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 Koji klinac ovoliko rotira, nikad mi neće biti jasno. I zašto Marin na klupi, ako nije u 11, onda forsiraj La Parru, kako će igrači drugačije ući u formu i kakvu - takvu sprema, ako svako malo rotira mentol. Pop je odličan golman.
Recommended Posts