Jump to content

Velja kruska u grlo zapadne

Featured Replies

4 minutes ago, Zico said:

@samo_opustenoSalis se, ne? 

Ko bre? Taj se ne šali, 100% opušteno :cool:

• Replies 10.8k
  • Views 779.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Skup nabedjenih talenata i srpskoligaskih kljusina, to je rezultat nekoliko desetina miliona evra koji su usli u klub poslednjih nekoliko godina. Jedva par igraca iz danasnjeg tima je sposobno da obav

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Знам малог и оца му. То је у Малезији велика вест. Први њихов играч у великом клубу.   Отац је добростојећи, није неко прање лове у питању. Дечко је вредан и васпитан, дошао је у Србију баш

• samo_opusteno
    samo_opusteno

Prvi Milojevic, zavrsilo 0-0, nisu nam sutnuli na gol, mi imali precku i par zicera. Treci, rutinirali ih za potvrdu titule, mogli napuniti ali stali na 2-0. Naredne sezone na Marakani nas pokrali, po

Posted Images

jbg, ovde se svaki pad koncentracije placa. s druge strane, dobro je sto nismo izasli da igramo bunker al je problem sto smo fizicki zestoko inferiorni u odnosu na njih... 

• Author

Taman kad pomislim da je Rodic solidan bek, on me razuveri.  Njegovo postavljanje u akciji koja je prethodila drugom golu je katastrofalno; ono se uci u pionirima.

1 minute ago, samo_opusteno said:

Cini ti se od prevelike radosti.

ma jok samo me nervira, jbt ludi milojko je pojam nepristrasnosti za ovu kreaturu na rtsu

Just now, gone fishing said:

ma jok samo me nervira, jbt ludi milojko je pojam nepristrasnosti za ovu kreaturu na rtsu

Sad znas kako se mi osecamo kad gledamo fudbal i kosarku na Areni i O2.

• Author

Primismo 7 golova u 2 i po utakmice.  Mnogo.  Nadam se da nas Bajern casti torpedovanjem nase "brace", ali izgleda da se braca ne daju tako lako.

istina je da kanjas lose igra al je i istina da je konstanto izmedju dva njihova igraca jer marin i vulic ne mogu da isprete u defanzivi... 

Šteta zbog 2 kiks gola, nije to bilo loše na momente, ove utakmice u lš treba da nam posluže prije svega kao neki temeljac za ksl. 

sad kako je, ne deluje mi da mozemo da dobijemo bajern kuci

• Author

Mnogo prostora ostavljaju Kejnu i ostalima.  Pridjite im blize i faulirajte kada imaju loptu.

Dade i lamela

Joj Rodica al je otisao po novine!

Rodić rekreativno pored Orijea

Rodić genije:Hail:

Reakcija Rodica kod gola :laugh:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout