Gradina Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 1 hour ago, Real sa Nišave said: Pre Pepi. Zamalo on da preuzme Pepija ne vari Ivica
MaErAkLoIJA Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Osecaj pred narednu utakmicu mi je zacudjujuce pozitivan. Srecan sam sto nece moci da upari Koju i Mihajlovica i sto u bilo kojoj drugoj kombinaciji ako je ocekivana mozemo da dobijemo ili brzinu ili kreativnost. Zadnja linija ce biti solidno brza. Mislim da ovaj tim moze da iznenadi u svakom smislu i u svakom pravcu.
zikaPantelej Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 2 hours ago, MaErAkLoIJA said: Osecaj pred narednu utakmicu mi je zacudjujuce pozitivan. Srecan sam sto nece moci da upari Koju i Mihajlovica i sto u bilo kojoj drugoj kombinaciji ako je ocekivana mozemo da dobijemo ili brzinu ili kreativnost. Zadnja linija ce biti solidno brza. Mislim da ovaj tim moze da iznenadi u svakom smislu i u svakom pravcu. kod mene obrnuto, pribojavam se brodoloma.. no ajde da ti budeš u pravu
Rumpelstiltskin Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Osecaj pred narednu utakmicu mi je zacudjujuce pozitivan. Srecan sam sto nece moci da upari Koju i Mihajlovica i sto u bilo kojoj drugoj kombinaciji ako je ocekivana mozemo da dobijemo ili brzinu ili kreativnost. Zadnja linija ce biti solidno brza. Mislim da ovaj tim moze da iznenadi u svakom smislu i u svakom pravcu.Sem osjećaja, na čemu je baziran optimizam ?Neuigran tim, fizički nespreman, bez kreativca u startnoj postavi ...Esi bio u nedelju na stadion ?Sent from my MI 6 using Tapatalk
MaErAkLoIJA Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 1 hour ago, Rumpelstiltskin said: Sem osjećaja, na čemu je baziran optimizam ? Neuigran tim, fizički nespreman, bez kreativca u startnoj postavi ... Esi bio u nedelju na stadion ? Sent from my MI 6 using Tapatalk Esam, bijo sam !!! Optimizam baziram na individualnom kvalitetu pojedinaca, na to da ako se ne uplase i udju motivisano u mec mogu da pokazu pun potencijal. Baziram na moguc pad motivacije i opustanje protivnika jer derbi je uvek pod velikim nabojem i moguce su vece oscilacije pre i posle a takodje i Partizan ume da iznenadi slabom igrom. Kondiciono smo mozda slabiji ali igraci su opet trenirali pa imace snage bar za 70-80 min. Ako do tada damo neki gol mozemo i do tri boda.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 41 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Esam, bijo sam !!! Optimizam baziram na individualnom kvalitetu pojedinaca, na to da ako se ne uplase i udju motivisano u mec mogu da pokazu pun potencijal. Baziram na moguc pad motivacije i opustanje protivnika jer derbi je uvek pod velikim nabojem i moguce su vece oscilacije pre i posle a takodje i Partizan ume da iznenadi slabom igrom. Kondiciono smo mozda slabiji ali igraci su opet trenirali pa imace snage bar za 70-80 min. Ako do tada damo neki gol mozemo i do tri boda. Aco informacijo ti li si Koji crni potencijal, sem Cumica koji inace nije nas igrac... Sledeci igrac koji ima nesto od potencijala je Shilo, i tu se krug zavrsava! Prodali su sve sto je valjalo, doveli su sve isluzeno i sto niko nije hteo. Bez ozbiljnijeg skautinga i dovodjenja igraca od 18-19-20 godina (Cumicev primer) koji su gladni da grizu, i na kojima kasnije i zaradis, samo ce jos gore da bude.
MaErAkLoIJA Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 34 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Aco informacijo ti li si Koji crni potencijal, sem Cumica koji inace nije nas igrac... Sledeci igrac koji ima nesto od potencijala je Shilo, i tu se krug zavrsava! Prodali su sve sto je valjalo, doveli su sve isluzeno i sto niko nije hteo. Bez ozbiljnijeg skautinga i dovodjenja igraca od 18-19-20 godina (Cumicev primer) koji su gladni da grizu, i na kojima kasnije i zaradis, samo ce jos gore da bude. Cumic, Subotic, Mihajlovic moze da umuva, Caki neki pas ... Nemo sad kao vi mnogo znate a ja sam kao neupucen. Napisao sam osecaj a to ne mora da ide sa logikom jer lopta je okrugla. Imamo i mi svoj kvalitet za koji sigurnije mogu da kazem da ce da iznenadi nego li onaj cetvrtoligas iz Engleske sto igra polufinale kupa. Mante sad da ulazimo u suludu polemiku oko osecaja, dovoljno je da kazete da mislite da ce da puknemo i toliko.
Boki Nis Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Glasam za Mareta.. [emoji2]Šta sad kao mi smo zaboravili da igramo....Će gi icepimo.... Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
Boki Nis Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Ode kvota u dvaes aukuracEvo šansa da se zaradi kućaIdemooo Niiiš.... [emoji1]Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
Rumpelstiltskin Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Nasa velika sansa je odsustvo Maslatja .... Kakav bezmudi, nekarakteran, plejaut sastav ..,. odvratno
Gradina Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 3 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Nasa velika sansa je odsustvo Maslatja .... Kakav bezmudi, nekarakteran, plejaut sastav ..,. odvratno Ponovi sastav
Recommended Posts