Rumpelstiltskin Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 5 hours ago, zikaPantelej said: povoljni rezultati danas, vozdovac izgubio, tsc igrao nereseno, cuka izgubila.. jos kad bi nasi mamlazi dobili sutra... da malo pobegnemo spartaku a primaknemo se gore pomenutima zile, pogledaj unazad 4-5 sezona, retko kad smo korisili spotakanja "konkurenata", izuzev prosle, kad su ostali cekali mi da se spotaknemo
Dali_man Posted February 16, 2020 Author Posted February 16, 2020 https://giphy.com/gifs/autogol-WQaZHobQKiwpDmtYl2 Sto bi reko nas narod, od ovi posteni, mi lopovi ne moz dodjemo na red.
MaErAkLoIJA Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 (edited) 38 minutes ago, Dali_man said: https://giphy.com/gifs/autogol-WQaZHobQKiwpDmtYl2 Sto bi reko nas narod, od ovi posteni, mi lopovi ne moz dodjemo na red. Ovo je gore nego onaj autogol što su nas razvukli zbog njega. Golmanove ruke kada je udario loptu su bile skoro pa u ravni sa stativom. Mozda pola metara maksimalno da je bilo rastojanje od stative. On sam je bio izašao skoro pa metar sa linije. Lopta se odbila skoro pa pod uglom od 90 stepeni. Ometa ga njegov igrač ali nije izgubio ni snagu ni balans. Naravno mora jos neko da bude kriv kod ovakvih golova. Može naravno sa okruglom loptom sve da se desi pa i ovo, kao i ono što se desilo nama ali razlika je što nas razvlače a o drugima se ćuti. Edited February 16, 2020 by MaErAkLoIJA
zikaPantelej Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 13 hours ago, Rumpelstiltskin said: zile, pogledaj unazad 4-5 sezona, retko kad smo korisili spotakanja "konkurenata", izuzev prosle, kad su ostali cekali mi da se spotaknemo mudro i tačno zboriš... no ako išta drugo, u slučaju eventualnog trijumfa danas, bilo bi kvalitetnog napušavanja i kršenja sa Čukom idućeg vikenda.. to odavno nismo gledali
Rumpelstiltskin Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 mudro i tačno zboriš... no ako išta drugo, u slučaju eventualnog trijumfa danas, bilo bi kvalitetnog napušavanja i kršenja sa Čukom idućeg vikenda.. to odavno nismo gledaliČika Miša uzeo od belotince 50k šilo da nas vodi u EvropiMaslać će gi sludi, levi bek pojačanje nema mesta u 11Caki nema mesta na klupiIzgleda če proradi kuka i motika, neče izađe na dobroSent from my MI 6 using Tapatalk
W.F.C. Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 Ima li spisak izabranih 18, bas da vidimo? Al nam radi pobeda danas bas za povratak u utrku. Jeste sustina da samo nas razvlace, ostali muk.
W.F.C. Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 Gledam sad tim, ko igra drugo krilo ovde uz Cumica? Deluje mi da je guzva na sredini, Meleg, Pantelic zajedno... Aj da vidimo na sta ce lice.
Covekizstruke Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 22 minutes ago, W.F.C. said: Gledam sad tim, ko igra drugo krilo ovde uz Cumica? Deluje mi da je guzva na sredini, Meleg, Pantelic zajedno... Aj da vidimo na sta ce lice. Subotic igra krilo, to mu je i prirodna pozicija. Pejovic zadnji vezni, Pantelic nesto izmedju njega i Melega.
Gradina Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 Umesto igrača dobili smo igrače. Umesto golmana dobili smo golmana Umesto publike dobićete prazan stadion. Ah pa da . Nekima i odgovara da nema publike, bar one strastvene koja ume da zvizdi i svoj glas pusti sa tribina. Glas razuma.Glas opozicije odredjenim na poziciji. Uprava šta to beše ? Ima nešto trulo u državi (avliji) našoj . U povratku iz Subotice svratite na doručak u Nais.
Recommended Posts