zikaPantelej Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 3 minutes ago, Constantin said: Ako nisu planirali da prodaju Petrovića...???? da prodaju ne verujem, al da si sam ode to je već moguće...
Dali_man Posted January 20, 2020 Author Posted January 20, 2020 Sace sevaju kontre kad Dobrivoje izbacuje loptu iz 16 brzinom munje
Constantin Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Just now, Dali_man said: Sace sevaju kontre kad Dobrivoje izbacuje loptu iz 16 brzinom munje Molim da se zaštite autorska prava...zna se ko u ovoj državi sme da "sipa brzinom munje"...
Dali_man Posted January 20, 2020 Author Posted January 20, 2020 1 minute ago, Constantin said: Molim da se zaštite autorska prava...zna se ko u ovoj državi sme da "sipa brzinom munje"... Dobrivoje se prvi setio.
Constantin Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Ima li neke boNbe u prelazni rok ? Šta ste ga uštumeli ? Niko ništa ne priča....oglasio se zamrznuti precednik i opet odredio "dan D" a to je valjda 15.februar, od kad nema više zebancije....doduše ovo mu je 3-4. put da tako određuje, a ne znam šta to obuhvata. Ajde be insajderi, dosta više s ono "ja znam al ne smem da kažem" će dođe neki Brazilac kod nas ? Rasteramo stranci, sad ima prostora za nove vedete Rašine iz egzotičnih džungli Južne Afrike...ima li neko Rus....jel ode Japanac ?
Constantin Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 22 minutes ago, fetboj said: Ocel biti neke Antalije? Belek za 4 dana...
Dali_man Posted January 20, 2020 Author Posted January 20, 2020 Srecan rodjendan na Cakita svima koji slave.
Samotepratimo Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 (edited) 14 hours ago, Constantin said: Ima li neke boNbe u prelazni rok ? Šta ste ga uštumeli ? Niko ništa ne priča....oglasio se zamrznuti precednik i opet odredio "dan D" a to je valjda 15.februar, od kad nema više zebancije....doduše ovo mu je 3-4. put da tako određuje, a ne znam šta to obuhvata. Ajde be insajderi, dosta više s ono "ja znam al ne smem da kažem" će dođe neki Brazilac kod nas ? Rasteramo stranci, sad ima prostora za nove vedete Rašine iz egzotičnih džungli Južne Afrike...ima li neko Rus....jel ode Japanac ? Pssst čekaj malo Edited January 21, 2020 by Samotepratimo
Constantin Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 7 hours ago, Samotepratimo said: Pssst čekaj malo Pojačanja sa tri kontinenta ili "dan D" smrznutog preCednika..?
Gradina Posted January 22, 2020 Posted January 22, 2020 1 hour ago, Constantin said: Oduševljen dresovima... Klub li dobio Makro(N)a ?
Recommended Posts