Jump to content

Radnički Niš 2019/2020

Featured Replies

3 minutes ago, Constantin said:

Ako nisu planirali da prodaju Petrovića...????

da prodaju ne verujem, al da si sam ode to je već moguće...

• Author

Sace sevaju kontre kad Dobrivoje izbacuje loptu iz 16 brzinom munje :dry:

Just now, Dali_man said:

Sace sevaju kontre kad Dobrivoje izbacuje loptu iz 16 brzinom munje :dry:

Molim da se zaštite autorska prava...zna se ko u ovoj državi sme da "sipa brzinom munje"...:whistle:

• Author
1 minute ago, Constantin said:

Molim da se zaštite autorska prava...zna se ko u ovoj državi sme da "sipa brzinom munje"...:whistle:

Dobrivoje se prvi setio.

Ima li neke boNbe u prelazni rok ? Šta ste ga uštumeli ? Niko ništa ne priča....oglasio se zamrznuti precednik i opet odredio "dan D" a to je valjda 15.februar, od kad nema više zebancije....doduše ovo mu je 3-4. put da tako određuje, a ne znam šta to obuhvata. Ajde be insajderi, dosta više s ono "ja znam al ne smem da kažem" će dođe neki Brazilac kod nas ? Rasteramo stranci, sad ima prostora za nove vedete Rašine iz egzotičnih džungli Južne Afrike...ima li neko Rus....jel ode Japanac ?

Dobrivoje :smiley_hail:

Ocel biti neke Antalije? 

Oskudacija

22 minutes ago, fetboj said:

Ocel biti neke Antalije? 

Belek za 4 dana...

• Author

Srecan rodjendan na Cakita svima koji slave.

14 hours ago, Constantin said:

Ima li neke boNbe u prelazni rok ? Šta ste ga uštumeli ? Niko ništa ne priča....oglasio se zamrznuti precednik i opet odredio "dan D" a to je valjda 15.februar, od kad nema više zebancije....doduše ovo mu je 3-4. put da tako određuje, a ne znam šta to obuhvata. Ajde be insajderi, dosta više s ono "ja znam al ne smem da kažem" će dođe neki Brazilac kod nas ? Rasteramo stranci, sad ima prostora za nove vedete Rašine iz egzotičnih džungli Južne Afrike...ima li neko Rus....jel ode Japanac ?

Pssst čekaj malo  

Edited by Samotepratimo

7 hours ago, Samotepratimo said:

Pssst čekaj malo  

Pojačanja sa tri kontinenta ili "dan D" smrznutog preCednika..?

Aleksa otiso u Indjiju na pozajmicu ili...?

Oduševljen dresovima...

1 hour ago, Constantin said:

Oduševljen dresovima...

Klub li dobio

Makro(N)a ?

Guest
This topic is now closed to further replies.