Constantin Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 50 minutes ago, W.F.C. said: Ima prenos. Pa brate...beogradska Arena prenosi sve utakmice predstavnika Pashaluka
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 5 hours ago, Dali_man said: Meneme vise zanima kvota na broj faulova Radnicki Nis 0-3 1.07 Jes mala, al siguran kes
Boki Nis Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 Sad videh da neki navijači zvezde delije a oznakama kupuju karte za jug.Ne znam sta to treba da znači, al reko čisto da dam obavestenje... Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
Dali_man Posted November 23, 2019 Author Posted November 23, 2019 PETROVIĆ Nikola (G) ĐORĐEVIĆ Stefan STEVANOVIĆ Nikola OSTOJIĆ Ivan TODOROVSKI Aleksandar HASKIĆ Nermin ČUMIĆ Nikola SULAKA Rebin NOMA Ryota MIHAJLOVIĆ Stefan PANTELIĆ Dušan IZMENE KNEŽEVIĆ Marko (G) KNEŽEVIĆ Filip BONDARENKO Taras MITROVIĆ Stefan MILORADOVIĆ Uroš ĐILAS Vladimir JOVANOVIĆ Aleksa
Constantin Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 13 minutes ago, Dali_man said: PETROVIĆ Nikola (G) ĐORĐEVIĆ Stefan STEVANOVIĆ Nikola OSTOJIĆ Ivan TODOROVSKI Aleksandar HASKIĆ Nermin ČUMIĆ Nikola SULAKA Rebin NOMA Ryota MIHAJLOVIĆ Stefan PANTELIĆ Dušan IZMENE KNEŽEVIĆ Marko (G) KNEŽEVIĆ Filip BONDARENKO Taras MITROVIĆ Stefan MILORADOVIĆ Uroš ĐILAS Vladimir JOVANOVIĆ Aleksa Voleo bih da vidim danas Stefana Mitrovića..
levi Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 (edited) On 22.11.2019. at 11:15, Dali_man said: Meneme vise zanima kvota na broj faulova Radnicki Nis 0-3 evo 10 faulova i dva žuta kartona u prvih 20 min, jel dovoljno? https://www.flashscore.com/match/pthphawC/#match-statistics;0 Edited November 23, 2019 by levi
Dali_man Posted November 23, 2019 Author Posted November 23, 2019 28 minutes ago, levi said: evo 10 faulova i dva žuta kartona u prvih 20 min, jel dovoljno? https://www.flashscore.com/match/pthphawC/#match-statistics;0 Jbg. Predvideo sam faulove zbog nedozvoljenog pipkanja.
levi Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 (edited) 2 minutes ago, Dali_man said: Jbg. Predvideo sam faulove zbog nedozvoljenog pipkanja. prevideo nisi predvideo onih nekoliko pokušaja da se povredi Kanjas prolazno vreme, 15 faulova Radničkog u prvom poluvremenu Edited November 23, 2019 by levi
Samotepratimo Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 3 hours ago, Constantin said: Voleo bih da vidim danas Stefana Mitrovića.. A RAŠU BEBIĆA. Mitrovića videsmo . I nek mi neko kaže da nema mućki . Da Kosanović ne čini ustupke Raši. Obadva Rašina igrača u 18.
zikaPantelej Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 Sad će Ivica da interveniše.. potreban je nov trener... na duže staze naravno... ko što su i ovi pre njega bili
Samotepratimo Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 6 hours ago, zikaPantelej said: Sad će Ivica da interveniše.. potreban je nov trener... na duže staze naravno... ko što su i ovi pre njega bili Ivica treba da najuri pod odmah 1. S.D. Zbog mešetarenja 2. Kosanovića zbog rezultata 3. Sve ostale koje ne rade u interesu kluba , nego su produženi pipci Zorana Rajovića , Rase Bebića , Batice Ristića, a to su treneri . . . Publiku je već najurio. . . .
MaErAkLoIJA Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 Rastavac i tacka . 1. Odlicni rezultati sa jako solidnim timom. 2. Castan i posten ( ovo mu je verovatno minuscina) 3. Ume da postavi igru u jako kratkom roku. 4. Radio vec u klubu i to u mnogo gorim uslovima Ne svidja mi se jedino sto igraci kod njega nemaju potrebnu agresivnost kao kod Lalatovica recimo.
Recommended Posts