Jump to content

Radnički Niš 2019/2020

Featured Replies

Odlozeno... 

• Author
1 minute ago, W.F.C. said:

Odlozeno... 

Proleter, Siroki, Kokeza. Sto se mene tice nek nam upisu tri boda odma, da se ne maemo bezveze. :fantom:

Sutra od 13 omladinci docekuju Neškovu Mladost , valjda na Željinu livadu . U subotu kadetima dolazi Macva  , na Carevo livadče  

Edited by Samotepratimo

18 hours ago, Samotepratimo said:

Sutra od 13 omladinci docekuju Neškovu Mladost , valjda na Željinu livadu . U subotu kadetima dolazi Macva  , na Carevo livadče  

Sutra ? Danas je petak  da se nisi prevario

39 minutes ago, Gradina said:

Sutra ? Danas je petak  da se nisi prevario

spacer.png

Danas omladinci, na Zeljinom, od 1, definitivno.

5 minutes ago, Dramoser said:

Danas omladinci, na Zeljinom, od 1, definitivno.

fala, taman tedo da pitam :Hail:

Ja lepo rekoh. Taman neko GRADINA  može da dodje i omladince da odgleda a ne samo kadete

1 minute ago, Samotepratimo said:

Ja lepo rekoh. Taman neko GRADINA  može da dodje i omladince da odgleda a ne samo kadete

Radni dan jbg . Opet kadeti za gledanje u subotu . Omladincima srećno

Icepismo prazilukovući juniori sa 1:0
Raša Bebić u transu

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Miloradović ništa, S.Mitrović strelac... to je jedino kako valja uradio na celu utakmicu..očekujem Rašu da pišne na svom profilu.

Edited by Constantin

Pankov danas - ništa :rolf:

Kakva bruka gde nam deca igraju. Odgleda drugo poluvreme. Mladost slaba , a naši pola žara u odnosu na utakmicu sa Partizanom.  Plavi Štoper  kod nas br 4 očajan, i napadač br 9 u teskoj dubiozi.

NAJGORI OD SVIH IPAK TEREN

• Author
33 minutes ago, Constantin said:

Jel ovi opet slave neku vice-šampionsku titulu, a nas nisu obavestili da nismo bili drugi prošle godine...ili "burek novinar" dobio zadatak, al nema pojma :isuse:

spacer.png

https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3353825/vicesampion-srbije-silno-motivisan-izlazi-na-teren-old-traforda-svaka-cast-mancesteru-ali-videce-englezi-jak-partizan?fbclid=IwAR1maAz-OxPP1ENB8Uq_VV2Drm__Lu_25gmddrTq26lK8M1sR_oDn5T8Wos

Lapsus. Trebao da napise vicesampion Evrope.

Guest
This topic is now closed to further replies.