Constantin Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 14 hours ago, Rumpelstiltskin said: Rasa Bebic je predmet sprdnje kako nas na forumu i FB, tako i ljudi u klubu ...... .....i iz sprdnje on već ima tri igrača kod nas. Verujem da će ubaci i nekog azilanta zimus. Očito je da radi sa mladim igračima. Ako su nešto da vrede, nek se sprdaju i dalje... Ako je samo "šema"....pa...ništa novo.
Samotepratimo Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 1 hour ago, Constantin said: .....i iz sprdnje on već ima tri igrača kod nas. Verujem da će ubaci i nekog azilanta zimus. Očito je da radi sa mladim igračima. Ako su nešto da vrede, nek se sprdaju i dalje... Ako je samo "šema"....pa...ništa novo. Ko je treći Miloradović Mitrović i ?
Constantin Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 23 minutes ago, Samotepratimo said: Ko je treći Miloradović Mitrović i ? Abdulah Karamehmedović - Zoki
Samotepratimo Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 33 minutes ago, Constantin said: Abdulah Karamehmedović - Zoki Mislio sam da si ozbiljan.
Constantin Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 14 minutes ago, Samotepratimo said: Mislio sam da si ozbiljan. Ja sam tako rođen
Real sa Nišave Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 1 hour ago, Constantin said: Abdulah Karamehmedović - Zoki
Gradina Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 Ko se zadnji smeje najsladje se smeje. Kad nam utrči na forum čika Raša ili neko od njegovih . . .
Samotepratimo Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 3 minutes ago, Gradina said: Ko se zadnji smeje najsladje se smeje. Kad nam utrči na forum čika Raša ili neko od njegovih . . . Npr Abdulah ha ha ha. Raša kako dovodi tako ume i da odvede. Ne bi me cudilo da skenira u mladjim kategorijama. Menadzerisanje i mešetarenje je u fudbalu jako jako izrazeno i jedno bez drugog ne ide.Porazavajuce za klub je da nam je nikakav skauting. Pa kad je tako Rasa i ima prodju. Imamo li mi uopste skauta ili samo drvimo kad neki klinac iz Nisa i okoline zavrsi po Beogradu , Novom Sadu ?
Rumpelstiltskin Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 Eno Boban kuka da nadju trenera za omladince kako bi mogo da se smuca po srbiji i skautira
Constantin Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 1 minute ago, Rumpelstiltskin said: Eno Boban kuka da nadju trenera za omladince kako bi mogo da se smuca po srbiji i skautira Boban...kaže..pustio bih ja njega, ali on mene neće....
Samotepratimo Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 24 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Eno Boban kuka da nadju trenera za omladince kako bi mogo da se smuca po srbiji i skautira Što se onda hvatao u kolo bez mlade. Što je kao direktor inicirao na polusezoni smenu trenera Jovanovica. I porazavajuci podatak : Koliko bodova je ostavio Jovanovic a koliko su osvojili Boban i Vlajče .
Rumpelstiltskin Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 1 minute ago, Samotepratimo said: Što se onda hvatao u kolo bez mlade. Što je kao direktor inicirao na polusezoni smenu trenera Jovanovica. I porazavajuci podatak : Koliko bodova je ostavio Jovanovic a koliko su osvojili Boban i Vlajče . ne znam, nisam ti ja boban
Real sa Nišave Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 1 hour ago, Samotepratimo said: Što se onda hvatao u kolo bez mlade. Što je kao direktor inicirao na polusezoni smenu trenera Jovanovica. I porazavajuci podatak : Koliko bodova je ostavio Jovanovic a koliko su osvojili Boban i Vlajče . Sto ga ne pitaš? 1 hour ago, Rumpelstiltskin said: ne znam, nisam ti ja boban Nemoj se pravis blesav sad
Real sa Nišave Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 Jel oce neko se nakani za vikend ka sever sas par nas ovde da bodri svoj omiljeni klub ili ce 197638 put da blene u live score?
Samotepratimo Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 (edited) 25 minutes ago, Real sa Nišave said: Jel oce neko se nakani za vikend ka sever sas par nas ovde da bodri svoj omiljeni klub ili ce 197638 put da blene u live score? Mora neko i da ostane . Kadetima i omladincima dolazi Patlidzan. I naravno Dzej (Raša ) Edited October 29, 2019 by Samotepratimo
Recommended Posts