Goranz Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 A na klupi vam je i Vladimir Đilas... čime smo vas to ucenili da ga potpišete?
Constantin Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 1 minute ago, Goranz said: A na klupi vam je i Vladimir Đilas... čime smo vas to ucenili da ga potpišete? Ma ništa....čovek samo došao i rek'o "Dobar dan, ja doš'o" i eto...
ackonish Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 Sad će Miloradović pljunite me. Meleg Miloradović Kosanove kombinacije. Kako meleg kosanova kombinacija, a doso dva meseca pre njegaSent from my SM-G965F using Tapatalk
W.F.C. Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 To mu i ja kazem, kombinacija je nekog od pre, ko i Djilas koji sedi svaku utakmicu na klupi i prima pare a realno odavno ne igra fudbal. Znaci jedna od onih sezona... Proci ce.
Gradina Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 2 hours ago, ackonish said: Kako meleg kosanova kombinacija, a doso dva meseca pre njega Sent from my SM-G965F using Tapatalk Mislim . . . Da je ostao Sima Krunić ne bi opepelio startnu postavu . . . Ovako jbg Vojvodjanski lobi. I Knežević je došao pre čika Kosana ali su stari znanci. . Djilas je nesto posebno
Gradina Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 2 hours ago, Dali_man said: Ubi me ako ovaj nije dugogodisnji Vucicev BOT. Troluje za medalju Čovek živi , mislim u Parizu , lični je bot Raše Bebića jer su prijatelji , i svakog Rasinog fudbalera ovako komentariše . Tako je lani komentarisao i Dušana Lalatovića kad ga Raša nama uvalio. Al ovakvog bota čini mi se ni Vučić nema. Ej komentarise utakmicu u Banovcima iz Pariza 🤣🤣🤣 Mora da je Francuska televizija prenosila jer dečka po Rajici i Raši prati PSG. ⚽️⚽️⚽️⚽️ Pa zato je bre PSG i odustao od Milinković Savića 😂😅🤣
Gradina Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 I Rasa je kao Aleksandar Vucić . Obratite paznju na datume iste fotografije A potom pravda pratiocima recima da su bili punoletni . . . Ma ja se valjam citajuci
Dali_man Posted September 28, 2019 Author Posted September 28, 2019 Kkvi Alkatrtazi kkve picke materine, ovo su bre divljaci, huligani
Goranz Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 A Simović vas uvek branio na forumu... i vi mu ne dadoste ni da pogleda utakmicu na miru.
martick Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 9 hours ago, Goranz said: A na klupi vam je i Vladimir Đilas... čime smo vas to ucenili da ga potpišete? Kokeza naredio
Rumpelstiltskin Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 Sezona koju je pojeo skakavac iz SurdulicuSent from my MI 6 using Tapatalk
John Coltrane Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 8 hours ago, Goranz said: A Simović vas uvek branio na forumu... i vi mu ne dadoste ni da pogleda utakmicu na miru. Vidis kako su ga ugostili, ima se otruje od pljeke.
Rumpelstiltskin Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 8 hours ago, Goranz said: A Simović vas uvek branio na forumu... i vi mu ne dadoste ni da pogleda utakmicu na miru. spičku se ne dolazi na stadion
zikaPantelej Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 Činjenica je da ekipa pre svega nije selektirana niti pripremljena kako treba. Mislio sam da će se oprave malo al teško, mada je bolje nego kod Sime... Ivice ajde zamocuj Nais propadomo načisto
Recommended Posts