W.F.C. Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Ce se probere ko i obicno pa sta se ubode ubolo se. Omladinci jedva opstali pobedom u zadnjem kolu, bod iznad crte.
Samotepratimo Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 22 minutes ago, W.F.C. said: Ce se probere ko i obicno pa sta se ubode ubolo se. Omladinci jedva opstali pobedom u zadnjem kolu, bod iznad crte. Rezultate u prolećnom delu treba detaljno analizirati. Smenom trenera na polusezoni evidentan je ogroman pad i u igri i u disciplini. Dobro je što su opstali jer imperativ kvalitetne lige moze da samo poboljsa konkurenciju za tim. Krusevac će imati 2 ekipe u istoj ligi pa bruka bi bila da Nis nema ekipu. U svakom slucajt iz omladinaca i kadeta treba traziti potencijalne za prvi tim. Kad nam odu za Beograd samo kukamo a tada je kasno
MaErAkLoIJA Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 1 hour ago, Boki Nis said: Verujem da ce pojacanja da se traze u nekim igracima kojima je karijera u stagnjiranju,a koji bi mogli potencijalno da budu velika pojacanja,kao poput Pankova. Ne znam sta je s Melegom,kod koga je pod ugovorom?Mozda da procackamo po Slovackoj,Poljskoj ili Grckoj ligi....verujem da ce tamo da se nadje neko pojacanje http://mozzartsport.com/fudbal/vesti/slavko-perovic-je-slobodan-igrac/328908
Constantin Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 1 hour ago, MaErAkLoIJA said: http://mozzartsport.com/fudbal/vesti/slavko-perovic-je-slobodan-igrac/328908 Ne vata mi ga oko
Boki Nis Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 http://mozzartsport.com/fudbal/vesti/slavko-perovic-je-slobodan-igrac/328908C... [emoji58]Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Samotepratimo Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 6 minutes ago, martick said: Ja bih doveo Zlatana Zlatka Nalica za trenera! Lala ostaje A ja bi Filipa Kasalicu doveo
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 Dakle, moze onda Kasalica, Slavko Perovic i ja bih dodao Hadzibulica da kompletiramo napadacki deo! Trebalo bi da je trenutno u Tutinu, pa nije valjda neka muka i njega da dovedemo..
MaErAkLoIJA Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 1 hour ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Dakle, moze onda Kasalica, Slavko Perovic i ja bih dodao Hadzibulica da kompletiramo napadacki deo! Trebalo bi da je trenutno u Tutinu, pa nije valjda neka muka i njega da dovedemo.. Kasalica se nije nesto pokazao kao ni Vujaklija mada kontam da nije sve ni do igraca vec ima nesto i do taktike, trenera, saigraca... Perovic je odlican za nasu ligu. Moze na vise pozicija da igra i godinama igra standardno
martick Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 Uz duzno postovanje,Kazalica je raspad! Eno ga dve sezone u Radu ne znam jel jedsn gol dao.... Ja bih onda pre Andriju Kaludjerovica doveo!
MaErAkLoIJA Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 41 minutes ago, martick said: Uz duzno postovanje,Kazalica je raspad! Eno ga dve sezone u Radu ne znam jel jedsn gol dao.... Ja bih onda pre Andriju Kaludjerovica doveo! Mrdakovica mladjeg. Sa njim mislim da se ne zna na cemu si.
Constantin Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 1 hour ago, Rumpelstiltskin said: Shuneli po klub godza ... Ћуту и раду бе бате...
Rumpelstiltskin Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 1 minute ago, Constantin said: Ћуту и раду бе бате... photoshop, bio sam malopre tamo
Rumpelstiltskin Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 A stative i precku, el ce menjaju, onaj prema "gostujuci navijaci pusite kurac" malo naheren na desno ...
Recommended Posts