Jump to content
IGNORED

Radnički Niš 2019/2020

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Nije da nije nagovestio kod nas ove briljantne partije, samo se nije uklopio u sistem 😄

Posted
1 hour ago, W.F.C. said:

Nije da nije nagovestio kod nas ove briljantne partije, samo se nije uklopio u sistem 😄

Nije imao šanse . Drina je dominirao. . .Zato što nismo razigravali klupu dovoljno. Jurili rekorde. . .A imali mogućnosti da razigravamo klupu pa i pored klupe . Strah me ugušićemo opet nekoga. Leku Čermelja Filipa Ćirkovića . . .Pa i Šila  . . . Pa i golmane Koju i Ilića . Kad vidimo Vošu Patlidzana . . . Kako guraju mlade i prave profit . . . Pa kad bi tako i mi činili ugušili bi bre sve klubove i škole fudbala ne samo u Nisu nego i na jugu. Radnik bre prodade igrača jednog koliko mi ne uzesmo za Randjelovića Pankova Crnomarkovića. Ili smo mi ludi ili ne umemo ili nas prave ludima. . .

Gde su nam klinci iz generacije 2000 ? Kud koji mili moji

Posted
7 hours ago, Gradina said:

Nije imao šanse . Drina je dominirao. . .Zato što nismo razigravali klupu dovoljno. Jurili rekorde. . .A imali mogućnosti da razigravamo klupu pa i pored klupe . Strah me ugušićemo opet nekoga. Leku Čermelja Filipa Ćirkovića . . .Pa i Šila  . . . Pa i golmane Koju i Ilića . Kad vidimo Vošu Patlidzana . . . Kako guraju mlade i prave profit . . . Pa kad bi tako i mi činili ugušili bi bre sve klubove i škole fudbala ne samo u Nisu nego i na jugu. Radnik bre prodade igrača jednog koliko mi ne uzesmo za Randjelovića Pankova Crnomarkovića. Ili smo mi ludi ili ne umemo ili nas prave ludima. . .

Zaboravio si Mrku.

Posted
9 hours ago, Gradina said:

Randjelovica da smo prodali sad na leto uzeli bi milion. Znaci rano smo ga prodali.

Silo, Cumic i Aleksa nista ne bi smanjili kvalitet ekipe. Cumic je starter ali Silo i Aleksa nista gori pa pre bih rekao da su trenutno i bolja opcija od Djordjevica i Batrovica.

Aleksi bi odgovarala pozicija Batrovica jer iza sebe ima Bindarenka, ume da krene napred, jak je i fizicki i na lopti, siguran plus skok igra i verovatno bolja defanziva nego li Batrovic.

Steta sto necemo moci da ga vidimo na delu jer ce se vratiti Noma a treba mesta za Melega, Tomica ako nije na krilu.

Posted

Meni nikako nije jasno sta se desava sa dresovima? Istekao ugovor, a novog nema. Nemoguce da ne mozemo da nadjemo odgovarajuceg ili pak ima nesto sto mi ne znamo...!?

Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka

Posted
3 hours ago, Boki Nis said:

Meni nikako nije jasno sta se desava sa dresovima? Istekao ugovor, a novog nema. Nemoguce da ne mozemo da nadjemo odgovarajuceg ili pak ima nesto sto mi ne znamo...!?

Šta ti nije jasno Boki, zapelo oko pare... ;)

Posted
Šta ti nije jasno Boki, zapelo oko pare... [emoji6]
Pa kolko god da je zapelo, već bi našli neku sredinu. Ovako nosim dresove gratis.
Inace to su trebali da dogovore pre nego sto istekne ugovor....

Posted

Trebalo bi da igra Caki sutra. Cumic pod znakom pitanja. Steta sto je raspored lige isti kao prosle godine, igramo celo prvenstvo sa ekipom koja je u prethodnom kolu igrala sa zvezdom. Ubijaju svaku draz i teraju ljude sa tribina namerno. Valjda ce pobedimo ove sutra. 

Posted

Раднички Н. - Вождовац

Субота, 10.08.2019 20:00 - Ниш - Чaир
Делегат - Сп. радник: ДИНИЋ Владан
Главни судија: ЈОВАНОВИЋ Срђан
Први помоћни судија: РИСТИЋ Милован
Други помоћни судија: ЂУРЂЕВИЋ Далибор

Bilo bi bolje da nam sudi Srdjan Obradovic, al dobro, sta sad...
Posted

Kokeza uzvraća udarac za prošlonedeljno napušavanje njega i gosn sporCkog direktora Matijaševića :fantom: molim lepo

Posted

Bezobrazluk, oni nama dva penala a mi nji tako...

Posted

Klub je realno mrtav spolja za običnog navijača. Marketing i interakcija sa navijačima je nula. To nije uvek bilo tako, beše si bolje samo pre dve/tri sezone. Mogu da se ljute Darko i Aleksandar kolko oće da nalazimo mane klubu, da je ranije bilo mnogo gore itd. al ovo je realno i očigledno. Umesto što je uloženo 10 000e u transfer Petra Grbića prošle godine (30. strana u finansijskom izveštaju), neka su dali ne 10 000 nego i 1000e nekom mučeniku da šeruje par meseci postove po društvenim mrežama honorarno i pravi neke marketinške akcije po gradu pa bi stanje bilo makar malo bolje. Ja mogu da razumem da je klub neorganizovan i da to ne može od jednom ali evo primera šta može odmah DANAS da se uradi:

1. Da se pojačaju aktivnosti na društvenim mrežama (bilo je interesantnije ranije, delile se džabe po 4-5 karte za utakmicu i slično, kvizovi bili, predstavljanje igrača..)

2. Da neko nekad od igrača, trenera i funkcionera gostuje negde na nekoj televiziji

3. Da kad se puste sezonske ulaznice koje su NAMENJENE NAVIJAČIMA ti isti navijači budu obavešteni o tome

4. Da kad se već busate da imate finansijski izveštaj pustite to objavom na sajtu ili društvenim mrežama a ne da ja to radim ovde - izvolte https://fkradnickinis.rs/pdf/finansijski-izvestaj.pdf 

5. Da neko nekad intervjuiše nekog igrača, trenera itd

6. Beše igrači pre par godina išli po osnovnim školama to je lepo i može ponovo da se uradi

Za ovo gore što sam nabrojao treba par klika mišem i možda po koje slovo da se ubode na tastaturi.

Da običan narod i raja zna da se nešto događa, ovako se ubija svaka volja ljudima da dolaze na utakmice, ma mož da dovedete i napravite kolko god hoćete jaku ekipu vi vašim NEčinjenjem rasterujete ljude ili ih odvraćate od dolaska na stadion. Malo nam je što nas demonizuju iz BG-a, partizana, žeksa pantića i sličnih još mi sami sebi pucamo u nogu.

I biće još gore, sutra protiv voždovca ima da gledamo ja i još 100 realno budala. Prošle sezone samo zbog Lalata je dolazilo 100 čoveka garant, ove sezone nemamo klovna pored aut linije i za sada igramo ko svi ostali u Srbiji. Bićete u pravom *urcu kad rasterate i nas preostale.. e tad ste ga ugasili, a malo vam fali kolko vidim. I manite me sa nebuloznim pričama o emigraciji, te sve Nišlije otišle za Nemačku došli selci da žive u Niš, nema ko da dolazi na stadion i slične nebuloze. Ima ko bi dolazio da gleda, uvek možemo da imamo 3000 ljudi u proseku ako napravimo pravu priču. 

Imam utisak da ljudi u klubu ne vide kakvu su sliku stvorili o klubu kod Nišlija pa eto nadam se da će neko od njih da pročita ovo ili da im neko prosledi pa da skapiraju u čemu je DEO problema što se posećenosti tiče. Opet kažem pre samo par sezona bilo je realno bolje (tad su Aca i Sanja vodili marketing kolko se sećam).. ovo sad je nula.

Posted

Zdravija i bolja prica je bila kad smo igrali Srosku ligi,pre nekoliko godina!

Toncev=Kokeza kombinacija ce unistiti klub do kraja.....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...