MaErAkLoIJA Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 19 minutes ago, Rumpelstiltskin said: prvi penal Na utakmici mi se ucinio da je cist ko suza, medjutim...
MaErAkLoIJA Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Kako je Cumic, zna li neki? I sto nemamo navijace???
MaErAkLoIJA Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 (edited) Ekipa koju bih ja voleo da vidim: Petrovic - Todorovski, Silo, Ostojic ali bolje neko bolji, Djordjevic - Bondarenko - Cumic, Tomic, Caki, Knezevic - Haskic Imamo Jirku i Batrovica da pojacaju defanzivu i trcanje kad treba, Nomu takodje. Mihajlovica kao zamenu, drugi spic, prvog spica imamo a ako ode onda nemamo. Mihajlovic sem neke agresive i zelje trenutno nema kvalitet za prvog spica. Haskic za deset minuta se nasao u vise gol sansi nego li ovaj za celu utakmic. Ekipa koju sam naveo je nasa najbolja ali nije bolja od one od prosle godine pre odlaska Stanisavljevica. Borivoje - Todor, Pankoc, CM, Djordjevic - Bondarenko, Drina - Grbic - Stanisavljevic - Randjelovic - Haskic Ovo je ujedno i najaca ekipa koju smo imali od one slavne generacije. Edited August 4, 2019 by MaErAkLoIJA
Rumpelstiltskin Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Kako je Cumic, zna li neki? I sto nemamo navijace???Navijači nisu oprostili Ivici što je ostao kratak meleonSent from my MI 6 using Tapatalk
W.F.C. Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Ne cu Ba zen Ho cu Sta di jon Ho cu Sta di jon Ho cu Sta di jon!!!
Real sa Nišave Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 On 4.8.2019. at 9:07, MaErAkLoIJA said: Na utakmici mi se ucinio da je cist ko suza, medjutim... I jeste čist ko suza. Sedeli smo u ravni sa njima na istoku. Ne znam sta je diskutabilno
Dali_man Posted August 5, 2019 Author Posted August 5, 2019 (edited) 20 minutes ago, Real sa Nišave said: I jeste čist ko suza. Sedeli smo u ravni sa njima na istoku. Ne znam sta je diskutabilno Diskutabilno je to sto neko treba nasem igracu da polomi nogu u 16 da bi kontakt bio dovoljnog intenziteta za penal. Da se ovo sudilo blizancima, ne bi bilo razgovora o tome da li je postojao. Njima je svako ko pridje na pola metra kasapin. Sto je najgore, mi smo sami sebi najveci kriticari cak i kada za time nema potrebe, samo da bi se nekom pravdali. Vidis kako njih zabole kita kad ih guraju svi zivi, od sudije preko kriminalaca, do drzave. Edited August 5, 2019 by Dali_man
Dramoser Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 2 hours ago, Dali_man said: Diskutabilno je to sto neko treba nasem igracu da polomi nogu u 16 da bi kontakt bio dovoljnog intenziteta za penal. Da se ovo sudilo blizancima, ne bi bilo razgovora o tome da li je postojao. Njima je svako ko pridje na pola metra kasapin. Sto je najgore, mi smo sami sebi najveci kriticari cak i kada za time nema potrebe, samo da bi se nekom pravdali. Vidis kako njih zabole kita kad ih guraju svi zivi, od sudije preko kriminalaca, do drzave.
MaErAkLoIJA Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 (edited) 3 hours ago, Real sa Nišave said: I jeste čist ko suza. Sedeli smo u ravni sa njima na istoku. Ne znam sta je diskutabilno Sa tribine mi se cinilo da lopta ide ka Mihajlovicu, u videu mi se cini da nije bas tako blizu. Ostavio sam otvoreno pitanje za drugo misljenje a ja nisam siguran. ---------------------------------------------------- Inace sam sebi najveci kriticar pa mozda malo navika, sta ces Edited August 5, 2019 by MaErAkLoIJA
Constantin Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Naš'o sam kafanu de je Niško pivo 60 dinara...
Dali_man Posted August 6, 2019 Author Posted August 6, 2019 35 minutes ago, Constantin said: Naš'o sam kafanu de je Niško pivo 60 dinara... Golemo?
Constantin Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 2 hours ago, Dali_man said: Golemo? Zidarsko...
Recommended Posts