Azdaja Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Prskalica. Jebte toliko je obecavalo u nekom trenutku, a onda shvatiš. Fica stvarno ne ide na Mars.
Azdaja Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Može al onda Natkov menadžer Bonbi ide na klupicu.
J.R. Cash Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Ako bude spreman, zdrav i oran, lagano ce biti nas najbolji igrac. Doduse, to je veliko ako.
ZokiAsov Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Dobili smo jos jednog igraca koji ne bi dao gol da mu zivot od toga zavisi. Dobrodosao kuci laki
Ted Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 ima se može se, dovodimo iz Rome i Liverpula doduše kad ga vidim odmah mi u sećanje navire tekma u Milanu, stativa i nerealizovan 1 na 1 no dobro, do sad smo bili favoriti, sad smo apsolutni favoriti
Kreator Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Ovo znači da će Asano na centarfora. Asano (prinudno), Sadik i Gigić. Nikad gore centarfore nismo imali. Mučeni Marković...Kad je zadnji put odigrao celu utakmicu, zna li neko? Ne radujem se njegovom dolasku. Videćemo kako će igrati. Definitivno je došao da pokuša da oživi karijeru. Jel doveo i burazera? Beše ne potpisuje za klub ako ne potpiše i burazer.?
Mark Rothko Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Potpis na 3 godine Jel u paketu stiže i brat Filip iz Lensa?
mozzer Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 3 minutes ago, Ted said: ima se može se, dovodimo iz Rome i Liverpula doduše kad ga vidim odmah mi u sećanje navire tekma u Milanu, stativa i nerealizovan 1 na 1 no dobro, do sad smo bili favoriti, sad smo apsolutni favoriti Toliko sam vrisnuo tada (promasaj u Milanu) dasu svi ukucani utrcali u sobu uzasnuti sta mi je... Ali...Karmacoma...Jamaican aroma... vreme je za Inverziju.... Dobrodosao Lazare! Krecemo od promasaja sa Samrokom pa cemo stici i do Milana! Favourites!
Recommended Posts