July 18, 20204 yr ne verujem da ima jos mesozderki..ako je akcija od cetvrtka a nije bas neka...ovi crni i tamni delovi na slici nisu zdravi ako nisu vec i mrtvi :( ja trazim mesozderku po novosadskim cvecarama od prosle godine,ne bas aktivno doduse ali svaki put kad se setim pitam u nekoj cvecari i ne nalazim :( a kada sam pre 20god radila u cvecari imali smo mesozderku skoro uvek u ponudi..
July 18, 20204 yr bio danas u obe linde u NS, nema mesozderke, razgrabila raja... a bas sam se ponadao da cu kupiti jednu, cak sam joj i ime namenio
July 19, 20204 yr Zar nije bolja Aloe vera. Ja kad nisam u Bg, uvek ima nešto zanimljivo u ponudi. Послато са Le X820 помоћу Тапатока
July 19, 20204 yr Još jedna bolja stvar kad je u pitanju kupovina biljaka u Lidlu- sve su iz Holandije, Danske, Nemačke (bar ono što sam proveravala) i sve imaju fitosertifikat. Sadnice ruža su bile iz Lipolista. Evo, podržavala sam domaću proizvodnju, kupila 4 fuksije od domaćeg NN proizvođača. Ispostavilo se da su sve bile bolesne, počele da se suše, morala sam sve da menjam i zemlju za cveće da ponovo dovlačim kao magarica. U rasadniku kad sam im prijavila (bez reklamacije, naravno) šta se desilo, prodavačica mi je rekla- ja sam na sreću uzela samo jednu, koja je takođe uginula. Sad se u žardinu šepure mini hrizanteme iz Lidla, a ovo im je proizvođač. http://bygrowers.dk/?lang=en Edited July 19, 20204 yr by halloween
July 19, 20204 yr To je i meni sve drugarica slucno rekla, ima isuksatva sa njihovim cveckama.Meni nazalost par puta izmakle zeljene, tako da sledeci put moram pre posla -.-
July 19, 20204 yr saksije iz Holandije su bile standard pre pojave domacih plastenika...ustvari mislim da za sobne biljke jos uvek jesu..
July 20, 20204 yr On 18.7.2020. at 19:26, Ras said: Pogledaj na linku mislim da imaš veličinu saksije i dalje je to mala biljka, ali izgleda ovako kao na slikama. Za veću količinu (plastenik) se sigurno isplati otići. lepša je, da @Jumanji pre neko veče sam gledala treći deo džumandžija, dobro bi se uklopila neka luda mesožderka na početku u onoj džungli
July 20, 20204 yr Od cetvrtka dani Orjenta i opet nemaju caj od jabuke -.- [emoji4] lepša je, da [mention=12403]Jumanji[/mention] pre neko veče sam gledala treći deo džumandžija, dobro bi se uklopila neka luda mesožderka na početku u onoj džungliDo skoro nisam gledala nijedan [emoji15] pa kada su neki skocili na mene kako sam mogla onda taj nik da izaberem (a dobro mi je zvucao, samo zato) onda sam pogledala prvi [emoji2368]
July 21, 20204 yr On 18.7.2020. at 23:38, vookela said: bio danas u obe linde u NS, nema mesozderke, razgrabila raja... a bas sam se ponadao da cu kupiti jednu, cak sam joj i ime namenio vidi u Plantline-u na Telepu..nazovi ih 062507978
July 22, 20204 yr Dani Orijenta: - tulumbice su Made in North Macedonia, znači najverovatnije one iste od Kolida (?) i Maxijeve robne marke. Ako je cena niža, a voli se, nema dileme da li se kupuje. - sladoled sa urmama i cimetom je ok da se proba, za nešto više ne znam. Pažnja! Opasno je počelo nabijanje profita, once upon a time bio bi skandal i za Lidl da 405g bude spakovano u 700ml...
July 22, 20204 yr ratluk verujem da je dobar ali cenaaaa pa jbt, to je šećer. brašno i voda i po koji orah
July 22, 20204 yr Prvo mi nije bilo jasno o čemu pričaš, a onda vidim da se razlikuje ponuda. U S nema te varijante sa orasima. Slažem se da je skandal, obično bude 3% oraha, znači Lidl ovom prilikom 9g oraha ceni 110 dinara, aferim!
July 22, 20204 yr ratluk verujem da je dobar ali cenaaaa pa jbt, to je šećer. brašno i voda i po koji orah Nije loš, ali nista specijalno.Samo ratluk Bosiljčić, za njega se vredi iscimati. [emoji3] Pufta