July 18, 20204 yr On 4.7.2020. at 16:30, renne said: Odlične su i knedle sa šljivama i kajsijama vidim od ponedljeka će biti da se kupe neke knedle sa lešnik kremom nisam nikada kupovala knedle u lidlu jel' tih sa šljivama i kajsijama ima stalno da se kupi ? sve to smrznuto ?
July 18, 20204 yr 21 minutes ago, dùda said: vidim od ponedljeka će biti da se kupe neke knedle sa lešnik kremom nisam nikada kupovala knedle u lidlu jel' tih sa šljivama i kajsijama ima stalno da se kupi ? sve to smrznuto ? ima uvek, redovna ponuda
July 18, 20204 yr Just now, renne said: ima uvek, redovna ponuda e super, hvala i kako ide, samo se kratko obare, onako zamrznute, direkt u kipuću vodu ?
July 18, 20204 yr 1 hour ago, beyoncé said: hoću i ja mesožderku, jel to ima u svim lidlovima? samo u ruralnijim krajevima gde ima muva
July 18, 20204 yr 38 minutes ago, renne said: da, u kipuću vodu na nekih pet minuta onda klasik u prezlu i to je to super, hvala ne umem da pravim knedle, ali ovako ću umeti, nema zime
July 18, 20204 yr 4 minutes ago, Haralampije said: samo u ruralnijim krajevima gde ima muva jel mogu i moljci? toga sada imam u izobilju
July 18, 20204 yr 1 hour ago, beyoncé said: hoću i ja mesožderku, jel to ima u svim lidlovima? Bolja (lepša) je Ikea, razmatrao sam kupovinu jesenas, pa odustao zbog toga što mi i plastično bilje umire. Međutim, ove godine je zbog okolnosti ponuda biljaka kod njih neredovna. https://www.ikea.com/rs/sr/p/groenskan-zasadena-biljka-biljka-mesozderka-raznovrsno-30245379/ Ipak je na stanju! Edited July 18, 20204 yr by Ras
July 18, 20204 yr 2 minutes ago, Ras said: Bolja (lepša) je Ikea, razmatrao sam kupovinu jesenas, pa odustao zbog toga što mi i plastično bilje umire. Međutim, ove godine je zbog okolnosti ponuda biljaka kod njih neredovna. https://www.ikea.com/rs/sr/p/groenskan-zasadena-biljka-biljka-mesozderka-raznovrsno-30245379/ Ipak je na stanju! ta sam. jel se isplati ići do ikee za biljku koja je duplo skuplja od lindine? jel veća makar, da može da pojede i bubašvabu? :(
July 18, 20204 yr Zamisljam kako skljoca ovim zubicima na sve strane [emoji51]Mislim da Ikea ne dostavlja cvecke. Proveriti.
July 18, 20204 yr 10 minutes ago, beyoncé said: ta sam. jel se isplati ići do ikee za biljku koja je duplo skuplja od lindine? jel veća makar, da može da pojede i bubašvabu? :( Pogledaj na linku mislim da imaš veličinu saksije i dalje je to mala biljka, ali izgleda ovako kao na slikama. Za veću količinu (plastenik) se sigurno isplati otići.
July 18, 20204 yr Čitam na brzinu i pomešale su mi se informacije za biljku mesožderku i knedle. Hoću i ja mesoždeku, gde ima ? Ima uvek, redovna ponuda. Samo staviš u kipuću vodu i posle u prezle. Je l' mogu i moljci, toga imam u izobilju? Edited July 18, 20204 yr by halloween