duda Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 On 4.7.2020. at 16:30, renne said: Odlične su i knedle sa šljivama i kajsijama vidim od ponedljeka će biti da se kupe neke knedle sa lešnik kremom nisam nikada kupovala knedle u lidlu jel' tih sa šljivama i kajsijama ima stalno da se kupi ? sve to smrznuto ?
renne Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 21 minutes ago, dùda said: vidim od ponedljeka će biti da se kupe neke knedle sa lešnik kremom nisam nikada kupovala knedle u lidlu jel' tih sa šljivama i kajsijama ima stalno da se kupi ? sve to smrznuto ? ima uvek, redovna ponuda
duda Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 Just now, renne said: ima uvek, redovna ponuda e super, hvala i kako ide, samo se kratko obare, onako zamrznute, direkt u kipuću vodu ?
renne Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 da, u kipuću vodu na nekih pet minuta onda klasik u prezlu i to je to
Haralampije Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 1 hour ago, beyoncé said: hoću i ja mesožderku, jel to ima u svim lidlovima? samo u ruralnijim krajevima gde ima muva
duda Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 38 minutes ago, renne said: da, u kipuću vodu na nekih pet minuta onda klasik u prezlu i to je to super, hvala ne umem da pravim knedle, ali ovako ću umeti, nema zime
beyoncé Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 4 minutes ago, Haralampije said: samo u ruralnijim krajevima gde ima muva jel mogu i moljci? toga sada imam u izobilju
Ras Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 (edited) 1 hour ago, beyoncé said: hoću i ja mesožderku, jel to ima u svim lidlovima? Bolja (lepša) je Ikea, razmatrao sam kupovinu jesenas, pa odustao zbog toga što mi i plastično bilje umire. Međutim, ove godine je zbog okolnosti ponuda biljaka kod njih neredovna. https://www.ikea.com/rs/sr/p/groenskan-zasadena-biljka-biljka-mesozderka-raznovrsno-30245379/ Ipak je na stanju! Edited July 18, 2020 by Ras
beyoncé Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 2 minutes ago, Ras said: Bolja (lepša) je Ikea, razmatrao sam kupovinu jesenas, pa odustao zbog toga što mi i plastično bilje umire. Međutim, ove godine je zbog okolnosti ponuda biljaka kod njih neredovna. https://www.ikea.com/rs/sr/p/groenskan-zasadena-biljka-biljka-mesozderka-raznovrsno-30245379/ Ipak je na stanju! ta sam. jel se isplati ići do ikee za biljku koja je duplo skuplja od lindine? jel veća makar, da može da pojede i bubašvabu? :(
Jumanji Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 Zamisljam kako skljoca ovim zubicima na sve strane [emoji51]Mislim da Ikea ne dostavlja cvecke. Proveriti.
Ras Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 10 minutes ago, beyoncé said: ta sam. jel se isplati ići do ikee za biljku koja je duplo skuplja od lindine? jel veća makar, da može da pojede i bubašvabu? :( Pogledaj na linku mislim da imaš veličinu saksije i dalje je to mala biljka, ali izgleda ovako kao na slikama. Za veću količinu (plastenik) se sigurno isplati otići.
halloween Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 (edited) Čitam na brzinu i pomešale su mi se informacije za biljku mesožderku i knedle. Hoću i ja mesoždeku, gde ima ? Ima uvek, redovna ponuda. Samo staviš u kipuću vodu i posle u prezle. Je l' mogu i moljci, toga imam u izobilju? Edited July 18, 2020 by halloween 2
Recommended Posts