July 17, 20204 yr kakav si divljak...opusteno mozes prstom preci preko onih bodljastih zavrsetaka nece ti nista biti..one su male i nezne..samo ce se zatvoriti i otvoriti..
July 17, 20204 yr Eto. Neću više da je zezam, poješće me na spavanju. Edited July 17, 20204 yr by ragasto
July 17, 20204 yr Author kakav si divljak...opusteno mozes prstom preci preko onih bodljastih zavrsetaka nece ti nista biti..one su male i nezne..samo ce se zatvoriti i otvoriti..e.to ne treba da se radi, jer se ona sirota nada shnicli svaki put, pa se uzbudjuje i emituje neki gas koji njoj lichno shkodi, jer onda to radi u prazno, ne vari nishta sent from bubamoto
July 18, 20204 yr On 16.7.2020. at 15:25, banatjanin said: Nema, ali ima na NIS i GP pumpama, više vrsta. Да, да тамо сам га јео. Сасвим је добар. Има сличан укус као 88 кад сам га јео у Москви на улици...
July 18, 20204 yr 23 hours ago, ragasto said: Eto. Neću više da je zezam, poješće me na spavanju. Sad je zamišljam kako noću pušta pipke kroz celu kuću i kako posmatra ukućane dok spavaju.
July 18, 20204 yr Jel može biljka mesožderka da se hrani? Mislim, da joj se ciljano ubacuju ranije uhvaćeni insekti u usta?
July 18, 20204 yr Pa da, kako drugačije... Ne mogu da se setim u kom se broju Jeremija sekirom bori protiv mesožderke...