maheem Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 1 hour ago, Jumanji said: A dobro sad nisam se setila, da ne cepidlacimo ipak je Nirvana starija na ovom trzistu, no, ako cemo da budemo najprecizniji, moj semifredo od grilijasa sa lesnilkom, ni prineti mu oba Nisam znao da ima Nirvana od makadamije, my bad onda.
Jumanji Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 Ma nema, ne zezaj bar mislim da nema, ali taj fazon sladoleda, nekog slicnig ukusa [emoji849] karamel-pekan orasi.Ok, renne odgovorio.
maheem Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 Nemoj tako o mojim fetišima, isti fazon sladoleda i ostale uvrede
Jumanji Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 [emoji3][emoji2] Juuu taman posla da diram u fetise, kao, lici, poput, nalik, taj fazon sladoleda, ne moze da se poredi naravno, ni da dobaci cak.
goofs Posted May 29, 2020 Posted May 29, 2020 21 hours ago, Zli Gli said: Pojma nemam, pravio sam drustvo onoj svojoj eks klinki sto je u Herbalajfu pa usput kupovao svasta. Za taj mi je rekla da ima 16gr proteina na 100gr i to mi bilo dovoljno, ne znam kakav je po pitanju secera i masti. 40% masti i 40% ugljih kiki puter je bolji od toga, čak i onaj zaslađeni. mada je lep kremić, nije previše sladak
banatjanin Posted May 29, 2020 Posted May 29, 2020 (edited) U Lindi italijanska nedelja... U pm, nemam mere, nisam se obradovao na kasi. Sirevi, mortadela, San Danielle pršuta, sušeni paradajz... Aaaa, sve! Edited May 29, 2020 by banatjanin
duda Posted May 29, 2020 Posted May 29, 2020 (edited) Pecorino romano sjajaaaaan . ed sušeni paradajz preslan Edited May 29, 2020 by dùda
mlatko Posted May 29, 2020 Posted May 29, 2020 San Danijele skup za to malo pakovanje, onaj komad od kilu bi probao za tu cenu ali treba oštar nož ili seckalica za njega. Asiago sir isto može, cena ok. Provol(ett)a sir može se probati, sugo trapanese, siciliano... maah onako. Smrznuti plodovi mora isto može da se skuva za jednu finu spaghettatu. Smrzutu parmigianu verovatno sam i jeo po raznim tavola calda pa bih se usudio opet ako su sastojci solidni... Od slatkog cantuccini sa mandorlom je cena odlična, amaretti može isto, ostalo ne osim nekih sladoleda. Inače ima nekih stvari koji su za WTF kao sugo alla carbonara (svetogrđe takoreći). Jogurt sa maskarpone + lime nikad videoInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Zli Gli Posted May 29, 2020 Posted May 29, 2020 Uzeo neke njoke za 250 dindzi, dva razlicita ukusa ima pa sam uzeo i jedne i druge. Kad se iskombinuje s necim dobrim i prelije sosom, isto iz Lidla... ma sjajno.Sent from my SM-G960F using Tapatalk
mlatko Posted May 29, 2020 Posted May 29, 2020 Od vina mislim da je vredno spomena Malvasia Nera, odlična i cena. Ispitao sam, prodaje se i ovde u Lidlu za 4€, istina 2017Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
banatjanin Posted May 29, 2020 Posted May 29, 2020 E, da, ima Gavi DOCG iz 2019 (dakle, svež, kako i treba) za nešto manje od 500rsd. Nisam probao, ali verovatno nije loše @dùda sušeni paradajz u teget kesici, bez ulja? Meni sjajan, još od ranije. Mekan i aromatičan. U pasti, oko mesa, na brusketama... Uzeo balsamico, ne znam kakvo je, ali imam od ranije iz one njihove linije Exclusive ili tako nekako, to je baš odlično za male pare
duda Posted May 29, 2020 Posted May 29, 2020 1 hour ago, banatjanin said: @dùda sušeni paradajz u teget kesici, bez ulja? Meni sjajan, još od ranije. Mekan i aromatičan. U pasti, oko mesa, na brusketama... Uzeo balsamico, ne znam kakvo je, ali imam od ranije iz one njihove linije Exclusive ili tako nekako, to je baš odlično za male pare Da. Na taj mislim. Ma dobar je naravno nego ja navikla da ga jedem solo pa mi je zato preslan. Kapiram da će biti bolji kombinovan sa nečim ili u ulju. Isto kupila balsamico, doći će mi na red da ga trošim za jedno 5 godina
Recommended Posts