gospa buba Posted April 25, 2020 Author Posted April 25, 2020 to cesh nam reci kad se domognemo bulgura sent from bubamoto
maheem Posted April 25, 2020 Posted April 25, 2020 56 minutes ago, Host said: Bugar je super i za zito bez mnogo cimanja.
Frile Posted April 25, 2020 Posted April 25, 2020 6 hours ago, banatjanin said: Harisa korektna, bolja mi je ona iz Maksija. Zar još ima harise u Maksijima? Odavno je nisam video, trošim poslednju tubu.
banatjanin Posted April 25, 2020 Posted April 25, 2020 27 minutes ago, Frile said: Zar još ima harise u Maksijima? Odavno je nisam video, trošim poslednju tubu. Ja baš nedavno kupio, stoje kod maslina, kapara i konzerviranog paradajza.
halloween Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 Sladoled od mente i zelenog čaja (dani orijentalne kuhinje) divan. Proizveden u Francuskoj.
magnolia Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 Kupuje li neko od vas bebeće kašice u Lindi? Da li ste videli ovo ili neko drugo mesce: https://www.lidl.com.mt/en/p/lupilu-nutrition/organic-baby-food-beef/p11143?
banatjanin Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 Tahini, odnosno, kako piše, Sesame paste, je užasan, gorak, ikričav, bljutav. Da se neko ne zajebe ko ja
beta Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 bila danas opet našla one dobre špargle @banatjanin cena 155
villiem Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 Nabavka je za ove zatvore bila uglavnom u lidlu, to mi je bilo opasno al sta sad, dosta je ostalo, ne znam sta cu s konzervama posto nema sanse to da koristim Nije ni bila opcija Sada sam zavrsio za dva dana neki kikiriki krem, ima kikiriki al ima i euro, nije klasican puter, valjda nije kaloricno, nije mi bas dobro Treba cekati jos sa guzvama, u stvari ne znam, tamo verovatno jos paze
halloween Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 4 hours ago, villiem said: al sta sad, dosta je ostalo, ne znam sta cu s konzervama posto nema sanse to da koristim Nije ni bila opcija Sačekaj malo da vidimo šta će biti sa drugim talasom, a ako sve prođe kako treba, odnesi u prihvatilište ili nekoj siromašnoj porodici, dug je rok trajanja konzervama.
Бруклинский Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 Sve preporuke za filete toplo dimljene skuse u pakovanjima od po 100g, sve tri verzije mi se svidjaju (obicna, biber, zacinsko bilje). Takodje, tanko seceni fileti dimljenog lososa su isto fenomenalni, isto u pakovanjima od po 100g. Plus sve pohvale i za curece belo meso u vakuum pakovanju.
mlatko Posted May 15, 2020 Posted May 15, 2020 ima biber za 111 dinaraInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts