April 25, 20204 yr 6 hours ago, banatjanin said: Harisa korektna, bolja mi je ona iz Maksija. Zar još ima harise u Maksijima? Odavno je nisam video, trošim poslednju tubu.
April 25, 20204 yr 27 minutes ago, Frile said: Zar još ima harise u Maksijima? Odavno je nisam video, trošim poslednju tubu. Ja baš nedavno kupio, stoje kod maslina, kapara i konzerviranog paradajza.
April 29, 20204 yr Sladoled od mente i zelenog čaja (dani orijentalne kuhinje) divan. Proizveden u Francuskoj.
May 6, 20204 yr Kupuje li neko od vas bebeće kašice u Lindi? Da li ste videli ovo ili neko drugo mesce: https://www.lidl.com.mt/en/p/lupilu-nutrition/organic-baby-food-beef/p11143?
May 6, 20204 yr Tahini, odnosno, kako piše, Sesame paste, je užasan, gorak, ikričav, bljutav. Da se neko ne zajebe ko ja
May 6, 20204 yr Nabavka je za ove zatvore bila uglavnom u lidlu, to mi je bilo opasno al sta sad, dosta je ostalo, ne znam sta cu s konzervama posto nema sanse to da koristim Nije ni bila opcija Sada sam zavrsio za dva dana neki kikiriki krem, ima kikiriki al ima i euro, nije klasican puter, valjda nije kaloricno, nije mi bas dobro Treba cekati jos sa guzvama, u stvari ne znam, tamo verovatno jos paze
May 6, 20204 yr 4 hours ago, villiem said: al sta sad, dosta je ostalo, ne znam sta cu s konzervama posto nema sanse to da koristim Nije ni bila opcija Sačekaj malo da vidimo šta će biti sa drugim talasom, a ako sve prođe kako treba, odnesi u prihvatilište ili nekoj siromašnoj porodici, dug je rok trajanja konzervama.
May 14, 20204 yr Sve preporuke za filete toplo dimljene skuse u pakovanjima od po 100g, sve tri verzije mi se svidjaju (obicna, biber, zacinsko bilje). Takodje, tanko seceni fileti dimljenog lososa su isto fenomenalni, isto u pakovanjima od po 100g. Plus sve pohvale i za curece belo meso u vakuum pakovanju.