Jump to content
IGNORED

linda, srbinov prozor u svet egzotike...

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Kakvo je radno vreme radnim danima?

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Posted

Planiram sutra da zajutrim, nadam se da nece biti veliki red...

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Posted

jel' ima u lindi povrća ovih dana i kakvog je kvaliteta ?

Posted

Brate... Švabo stvarno mrzi ceo Balkan - ime za liniju "Balkanske kuhinje" je nostja 

Posted
25 minutes ago, TdEII said:

Brate... Švabo stvarno mrzi ceo Balkan - ime za liniju "Balkanske kuhinje" je nostja 

Prevod?

Posted

Šta znači "nostja"? Pojma nemam, zato i :blink:

Posted

pa baš zato što ne znači ništa, a valjda njima zvuči slovenski, plus je plemenski neutralno...

Posted

Kao addiko banka...

Posted

Nostja sounds like tradition and arouses a sense of home. :rolleyes: This matches perfectly with the Balkan range by Lidl. The limited edition range represents familiarity and a loving enjoyment of typical Balkan food and dishes. With Nostja, NOMEN has developed a name which conveys the corresponding associations in an emotional way.

Posted

Можда Лужичким Србима или Кашубима...

Posted
On 10.4.2020. at 14:12, Skyhighatrist said:

Great! :D Sigurno je isti reklamni biro smišljao i ime za liniju Istočno-Evropske kuhinje. Ne mogu da se setim sad kako beše, ali isto je bilo WTF?! 

@Hamlet StrašniKašubima? Na Google u potaji ili nije sramota priznati da ne znam?

Posted

bez ruku  bez Googla: Stari slovenski narod, živi u Poljskoj, nema ih mnogo, govore (i) srpski, jedna od prestonica (nekadašnjih, msm u srednjem veku) im se zvala Beograd, ... 
Ovo znam ne zato jer sam pametna, nego sam nekad, negde, naletela na članak o njima. :fantom:

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Orijentalna klopa u Lindi ove nedelje 

Burek ne kupujte, užas. Uzeo sam i lahmadžun i pide, videćemo jel čemu. 

Harisa korektna, bolja mi je ona iz Maksija. 

Ima i bulgura, to sam uštekao za tabuli, kad dođe leto

Edited by banatjanin
Posted

Kod nas juče Linda ispražnjena oko 2 sata popodne bilo jedno pakovanje ćurćeg mesa, par pakovanja mlevenog junećeg, to je sve u komplet frižiderima, od povrća ostalo malo krompira i par tikvica. Jebote kao da je tajfun protutnjao.  Kupila mačku hrane i pominjani Bulgur i kutiju sladoleda, bar su u pekari mesili dok je bilo potražnje. Ne valja kad vam je Linda u samom centru grada ...