Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

linda, srbinov prozor u svet egzotike...

Featured Replies

Just now, *edited by mod said:

Fun fact, manje od 5% wasabia van Japana zapravo sadrži tu biljku. Obično je neka vrsta rena obojena u zeleno. A I taj procenat pravog je uglavnom sačuvan za high end restorane.

znaci ima tu nesto... s_d

• Replies 3.4k
  • Views 274.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• halloween
    halloween

Kratka recenzija za Lidlov UV insect killer aparat: uspeo je da namami jednu muvu u svoj depozit. Posle 24 sata sam odvrnula dno gde bi trebalo da se sakupljaju uginuli insekti, ona jedna jedina muva

• Kako moze izgledati lice choveka koji vishe nikad nece imati finansijskih briga ...

• Crtica iz vojske: Služio sa mnom neki tip iz Srema, radio za Nedeljkovića, prošao sve: i klanica, i prerada, i pakovanje, razvoz... U spavaoni krevet do mene.  I kad se pogase svetla, pričam

Posted Images

Wasabi pasta na akciji u Lidlu Auh. Ono je neki koncentrat rena ofarbanog u zeleno. Zeznem se i stavim trunku na sendvic. Pobio sam sve ukuse ostao samo ren i to tako da u momentu kad sam udahnuo jeduci instiktivno ustanem i deo sendvica izbacim na nos a onda i jogurt kojim sam gasio pozar. Ides ti meni lepo u kantu za djubre. Uteha bar su sinusi ocisceni

12 minutes ago, vracharac said:

Wasabi pasta na akciji u Lidlu Auh. Ono je neki koncentrat rena ofarbanog u zeleno. Zeznem se i stavim trunku na sendvic. Pobio sam sve ukuse ostao samo ren i to tako da u momentu kad sam udahnuo jeduci instiktivno ustanem i deo sendvica izbacim na nos a onda i jogurt kojim sam gasio pozar. Ides ti meni lepo u kantu za djubre. Uteha bar su sinusi ocisceni

svaka vasabi pasta svuda navodno je ren. sem ako si Trump.

edit: evo pisu ljudi isto ni 2 posta pre ovog :D

Edited by Mel

Ma jasno mi je, ali da je ovo ren na kub nisam ocekivao

ja dosta gotivim taj renowasabi, cisti sinuse na keca. tuba mi traje par meseci sigurno, lagano

4 hours ago, vracharac said:

da

Piše uvek na etiketi šta je i da uglavnom je ofarbani ren. Jednom sam dobio iz Japana "svež" i malu konzervu vasabi u prahu, pomeša se sa vodom, i iskreno ne sećam se neke posebno velike razlike. Bio je blaži ako se dobro sećam, ali ima 10 godina od tada.

Enivej problem je u tome što vasabi raste samo u Japanu, treba mu specifična klima i mislim da raste dosta sporo. Bio je neki tip koji je uspeo da uzgaja u Kanadi, ne sećam se šta je bilo s tim.

Taj japanski Mitokuov u prahu ima u Biošpajzu, baš piše da nije farban.

No image preview

Vasabi začin u prahu - ljuti ren 25 g

wasabi, vasavi, sastojci za suši, makrobiotika

Piše na ovom iz lidla da je 5% wasabi a ostatak je verovatno ren...a na 100 grama paste 46g šećera?!?

Pravim svinjska rebra danas pa ću ga testirati.

Zašto to radite sebi?

Šta fali običnom neofarbano hrenu?

Pa da probam, kako ga je nahvalio vračarac, očekujem da se bar isplačem kao čovek.

• 1 month later...

Stigla cela hobotnica (čini mi se španska) u Lidl. 1999

14 hours ago, *edited by mod said:

Stigla cela hobotnica (čini mi se španska) u Lidl. 1999

Godiste ili cena? s_d