gospa buba Posted November 2, 2022 Author Posted November 2, 2022 sad vishe nijr bitno. ili da se izrazim - proshla je pjesma sad je oluja sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
nisam ja Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 najgora navlakuša čips čvarci u čaši. može i mileram od iste marke. favorina ima plodove ozbiljnih fokus grupa. ja poslovični karakter, onaj koji pojede jedan red čokolade, kako bi to moja žena s prezirom opisala, uđem u špajz ne bih li uzeo jedan keksić s bademom. izađem, uđem, izađem, uđem. i onda napunim nedra i zbrišem. 2
*edited by mod Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 12 minutes ago, nisam ja said: odličan iskop. Oh! I koliko je?
nisam ja Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 nemam pojma jbg. nešto ispod 400, il možda iznad. 1
mraki Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 Deluje mi zanimljivo onaj neki beli sir u konzervi, ali preveliko mi pakovanje za eksperimentisanje. Kupovao neko? To je tip fete ili nekog mladog sira? https://www.lidl.rs/p/xxl-mega-ponuda-u-mega-pakovanju/svezi-sir-u-salamuri-xxl/p55361
gospa buba Posted November 16, 2022 Author Posted November 16, 2022 najgora navlakuša čips čvarci u čaši. može i mileram od iste marke. favorina ima plodove ozbiljnih fokus grupa. ja poslovični karakter, onaj koji pojede jedan red čokolade, kako bi to moja žena s prezirom opisala, uđem u špajz ne bih li uzeo jedan keksić s bademom. izađem, uđem, izađem, uđem. i onda napunim nedra i zbrišem. koji je to keks? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
maheem Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 Onaj kiseli kupus u vinu u konzervi je bio sjajan. Sad cu da izguglam recept da pravim kod kuce
Mr.Mxyzptlk Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 mi cekamo dvaes i neki ko ozeblo sunce, da iskupujemo komplete vozova. ima da se nacrtam ispred lidla prvi 2
Svemir Zeka Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 1 hour ago, mraki said: Deluje mi zanimljivo onaj neki beli sir u konzervi, ali preveliko mi pakovanje za eksperimentisanje. Kupovao neko? To je tip fete ili nekog mladog sira? https://www.lidl.rs/p/xxl-mega-ponuda-u-mega-pakovanju/svezi-sir-u-salamuri-xxl/p55361 Nama bi se to pokvarilo. Mnogo brt, uzmi manje pakovanje. 1
mraki Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 Nisam vidjao manje, i meni je ovo previše pa nisam uzeo. A i imam već nekog dilera za domaći mladi sir, stiže pola kila-kilo svake nedelje. 1
nisam ja Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 14 hours ago, gospa buba said: koji je to keks? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Recommended Posts