Sestre Bronte Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 nikad nema potrebe previše dumati, nema opasnosti od dumanja na ovom forumu 1
Venom Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 1 hour ago, El Guapo said: Nema potrebe previše dumati, priroda je to već sve uredila, sve što se ne može naći slobodno u prirodi u tom obliku, nije zdravo. Čisto ulje, šećeri ... Pa i prerađevine svih vrsta. Maslinovo ulje, snicla -> nezdravo Maslina i krava u komadu -> zdravo 4
goofs Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 Sirovo meso -> zdravo Peceno meso -> nezdravo Peceno meso, izgorelo posle udara groma i posledicnog pozara -> zdravo 6
gospa buba Posted August 12, 2022 Author Posted August 12, 2022 nikad nema potrebe previše dumati, nema opasnosti od dumanja na ovom forumubrate (kad se vratish) ako ja mogu dimam zivce, morash i ti! sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Vapad Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 2 minutes ago, goofs said: Sirovo meso -> zdravo Peceno meso -> nezdravo Peceno meso, izgorelo posle udara groma i posledicnog pozara -> zdravo Je l oluja nastala zbog promena klime koje je čovek neprirodno prouzrokovao? Tako sam i mislio... 2
Filozof manijak Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 Četri noge -> dobre Dvije noge -> loše 1
duda Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 samo paseš i ne brigaš neko je jednom na kulinarstvu napisao neki post o tome kako se meso (a možda i neko povrće, nisam sigurna) kada se termički obrađuje, mora prvo dovesti do neke više temperature (ne znam koje) i da se taj proces zove nekako (ne znam kako), e da bi meso bilo ukusnije. praktično, tako i radim, ali je neko (ne znam ko) svojevremeno to teoretski lepo objasnio taj post bi valjalo pronaći ko ume ( @renne ?) I nekako pinovati
goofs Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 Renne, treba nam neciji post o necemu sa kojim se nekako nesto radi. Nadji. Kako mislis ne mozes da nadjes? Glava me zabolela 1 4
radisa Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 1 hour ago, Filozof manijak said: Četri noge -> dobre Dvije noge -> loše Pokradenim parama voze mercedes i porše... 2
Frile Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 28 minutes ago, dùda said: temperature (ne znam koje) i da se taj proces zove nekako (ne znam kako), e da bi meso bilo ukusnije. maillardova reakcija 1
duda Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 @goofs, šta ti ja mogu što ne razumeš prefinjene kuvarske tehnike vidiš kako je @Frile odmah shvatio
gospa buba Posted August 22, 2022 Author Posted August 22, 2022 bubo, dani švedske od četvrtkadani grchke su mi od sutra. al ostace shvecka da se vuche po onim rafovima za robu koju niko nece josh koji dan sigurno [emoji38]ol:hvala kao da jeste sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Ratamahatta Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 Probao onaj marinirani tofu, kao da sam jeo oblak u sosu od nicega Onaj dimljeni sir ga sije za sve pare 3
Recommended Posts