ronin Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 Meni su neobrazovani alkosi OK...Halloween je pak solidna smaračica...
gospa buba Posted July 23, 2019 Author Posted July 23, 2019 svi su meni ok samo svadjanje u moju avliju nece da moze!sent from bubamoto
mlatko Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 A tu nađi neki market za snobove u Rimu, pa tamo kupuj, jbgNismo svi tvog nivoa, ima nas neobrazovanih alkoholičaraja (se) krkam u diskontima, jer sam obrazovani alkoholicarInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Frank Pembleton Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 Ako ne krše zakon onda kakve veze ima? To ja kao oriđiđi neobrazovanalkoholičar[emoji769] mislim... ... Shiit has hit the fan...
aram Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 13 minutes ago, Frank Pembleton said: neobrazovanalkoholičartm da skratimo ubuduće u krkantm?
svashtabezneshto Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 danas sam bila u lidlu i nakupovala sireva i suhomesnatog, na nečemu piše ko je proizvođač, na nečemu ne. sećam se da se digla frka oko tog propisa da ne mora da stoji proizvođač na pakovanju, ako se ne varam ispalo je da je to zato da bi se zaštitila robna marka proizvođača i njihova cena. btw, sirevi iz lidla su fenomenalni (osim gorgonzole, ona mi se baš ne sviđa preterano, a bri je morao da dozre otvoren par dana da bi bio vrh). čedar, ementaler, i još jedan na t, nemogudasesetimsad, su fenomenalni. i još jedan razlog zašto mi se sviša lidl, kasirke imaju platu 42000* rsd, radi se 5 dana nedeljno, svaki minut prekovremenog je plaćen. meni lepo da čujem. (u dis ne ulazim od kad sam prisustvovala maltretiranju zaposlenih od strane menadžmenta, ako se ona ekipa ljudi može nazvati menadžmentom.) ps. znam da to nisu neke pare, ali za plate u trgovini, to je vrhunska plata.
radisa Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 19 minutes ago, svashtabezneshto said: (u dis ne ulazim od kad sam prisustvovala maltretiranju zaposlenih od strane menadžmenta, ako se ona ekipa ljudi U Disu sam bio jednom, iz mesare je smrdelo kao iz septičke jame... I ljudi su kupovali jer je jeftinije nešto od drugih mesta...
svashtabezneshto Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 do mesare nikad nisam ni stigla. ljudi kupuju i u matijeviću, to više nema nikakve beze sa kvalitetom, već sa cenom. imam sreću da ne moram. od marketa meso opušteno kupujem u univeru i eventualno u maksiju, kad mi je baš frka. u lokalnoj ide(j)i nikad nisu uspeli da ubiju smrad iz mesare, jezivo smrdi, još sad imaju prolaz do neke kineske radnje, pa se onaj vonj kineske plastike pomešao sa smradom iz mesare, jezivo. (kad se dragi otrovao nekim suvim voćem iz ide(j)e, prestali smo tamo da kupujemo. da, naveden je bio proizvođač )
radisa Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Ja sam u totalu prešao na Maxi, nedavno, za veće nabavke, koje uključuju i mesaru... OK mi je meso, nisam primetio ništa neobično... I generalno mi je sve tamo ok... Za sitnije stvari, lokalni Univer... Lidl mi je čak jako blizu, vazdušnom linijom, ali je otići kolima dosta nezgodno, a nekako mi je Tempo lepši, jer je širi, komotniji i mogu da kupujem u ranim jutarnjim satima, kad nema nikog, što je poseban +... Meni je Lidl prenatrpan i ljudima i stvarima, kad god sam bio... Plus, nemaju neke standardne robne marke (nema prave kole i nema knjaza, dakle, jbg, nema pića za mene, koji ću tamo, za početak)...
čekmeže Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Jel ima još po Beogradu i Novom Sadu lokalnih mesara (kasapnica) ili su ih trgovinski lanci ubili? Obično budu na pijacama.
renne Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 5 hours ago, radisa said: Meni je Lidl prenatrpan i ljudima i stvarima, kad god sam bio... Plus, nemaju neke standardne robne marke (nema prave kole i nema knjaza, dakle, jbg, nema pića za mene, koji ću tamo, za početak)... Bude nekada, kada su dani poznatih brendova.
maheem Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 (edited) 2 hours ago, čekmeže said: Jel ima još po Beogradu i Novom Sadu lokalnih mesara (kasapnica) ili su ih trgovinski lanci ubili? Obično budu na pijacama. U NSu solidne su Štrand i Šakan, ništa egzotično kao npr u bgu u https://www.facebook.com/PrleMeathouse/ Po marketima jaaako retko kupujem meso. Najviše u Štrandu jer imamo komšijski odnos, pogotovu supruga, ima mesare švalere Edited July 24, 2019 by maheem
dekki Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 1 hour ago, čekmeže said: Jel ima još po Beogradu i Novom Sadu lokalnih mesara (kasapnica) ili su ih trgovinski lanci ubili? Obično budu na pijacama. У БГ-у их има по пијацама. И на доста места људи стоје у редовима. Чак и тамо где је месо скупље него у маркетима.
Jumanji Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Haha [emoji3] ljubomoran si@maheem sto dobija bolje meso od tebe, priznaj Ni ja nikada ne kupujem meso po marketima, imam odbojnost i od mirisa (valjda im zapadnu sokovi, krv izmedju pa se usmrdi), a izgled piletine recimo u Maksiju mi je uvek diskutabilan. Imam svoje mesare na pijaci i tamo nabavljam.
Recommended Posts