levi Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 kombinacija Lidl akcije četvrtkom + Srbinov urođena navika da skladišti brašno, ulje zamrzava hleb 1
cartman Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 Ali gomila ljudi koji nikada u Lidl nisu usli... bauljaju po radnji i raspituju se kod radnika gde sta stoji 1
renne Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 10 minutes ago, dùda said: ja nemam u kući ni kilo brašna nije da i inače nemam, nego tako se zalomilo pa šta kupuje taj narod @renne ? Sve što je prvorođeni rekao da nemamo
duda Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 2 minutes ago, renne said: Sve što je prvorođeni rekao da nemamo Pa zar on nije pričao šta imamo a ne šta nemamo ?
Vapad Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 Ja sam primetio veliko interesovanje i problem oko aplikacije. Banane 70-80din i pivo po 39din se traze. Neke dve dede guraju kolica sa tri kartona, juri ih poslovodjka da im kaze da je na akciji 3 a ne 3 kartona... i tako 1
Vapad Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 14 minutes ago, Svemir Zeka said: Samo da ne nestanu čokoladirane šljive :( Nema da brineš, to, salata i onaj eko program niko ni ne pipa. Samo šta je na akciji i naravno furda - onu odeću toliko silno razvuku da četvrtkom uveče izgleda kao da je tornado prošao a ne ljudi. 2
mraki Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 E ja kupim Ajsberg salatu svaki put kad odem. Baš sam primetio kretanje cene. Bila dugo oko 150 dinara. Prošle nedelje snižena sa 140 na 100 dinara, ove nedelje 200. Ne kapiram zaista šta rade sa tim cenama i kako ih odredjuju.
duda Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 14 minutes ago, Vapad said: Nema da brineš, to, salata i onaj eko program niko ni ne pipa. Samo šta je na akciji i naravno furda - onu odeću toliko silno razvuku da četvrtkom uveče izgleda kao da je tornado prošao a ne ljudi. Imaju oni i dobrih komada. Skoro sam kupila neku pidžamu. Odavno ništa udobnije nisam obukla. Ima i dosta krpica, ali treba malo izabrati, ima svašta dobro da se nađe, pamuk je dobar. 1
Svemir Zeka Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 13 minutes ago, Vapad said: Nema da brineš, to, salata i onaj eko program niko ni ne pipa. Samo šta je na akciji i naravno furda - onu odeću toliko silno razvuku da četvrtkom uveče izgleda kao da je tornado prošao a ne ljudi. Da, ono je stvarno prestrašno. To samo vuče, ispada.....jadna ona odeća Meni najvažnije da ostanu šljive, krispi luk za klinca i njihovi džemovi, s posebnim akcentom na onaj Hatherwood s narandžom i đumbirom. Ostalo mogu da nose, nek popunjavaju šupe i garaže
Valk Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 Tragičar foruma, jbg. Treba neki poseban orden da mu stoji preko avatara, dok se ne registruje neki bivši fudbaler koji je promašio penal u 90’+
Arkadija Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 Najnoviji info iz Lidla, narod kupuje kao nenormalan. Sve je razgrabljeno. Šećera nema uopšte. Mleko na kartone. Čak su se otimali oko paketa nutele. 4
Recommended Posts