Jump to content

linda, srbinov prozor u svet egzotike...

Featured Replies

juče ispazarih dugo očekivanu tračnu brusilicu "parksajd". razlikuje se / prednost nad ostalima

-traka može da se kreće promenljivom brzinom

- vrh trake je špicast tako da je brušenje moguće do verikalne granice (ramovi)

. moguće je pričvrstiti za sto tako da je traka odozgo što je zgodno za brušenje manjih komada.

- cena je niža u odnosu na ostale a namenjene amaterima

poseta radnji je donela saznanje o skoku cena an ženeral. kupili lazanje i čokolade. pored uobičajenih (tuti fruti i mleveni lešnik) naleteli i na "šogeten" čokolade (one za lenjivce, već u kockicama) po cei od 100 din.

Edited by djordje geprat

38 minutes ago, mraki said:

Dobiješ neke posebne popuste, kupone, markice za neke buduće noževe će se skupljati tako…

But it comes with a price.

Moraš sa se registruješ i ostaviš im lične podatke, daješ svaki put da ti skeniraju aplikaciju na kasi… tako da znaju sve o tebi i tvojim potrošačkim navikama. 

Ako placas karticama onda i ovako znaju sve o tvojim potrosackim navikama, sad su u mogucnosti samo jos da nalepe i adresu/email na tvoj profil.

• Author
Dobiješ neke posebne popuste, kupone, markice za neke buduće noževe će se skupljati tako…
But it comes with a price.
Moraš sa se registruješ i ostaviš im lične podatke, daješ svaki put da ti skeniraju aplikaciju na kasi… tako da znaju sve o tebi i tvojim potrošačkim navikama. 
to bi bilo odlichno kad bih se ja ponashala u skladu sa svojim potroshachkim navikama hihi.gif

ko nema kucnu dostsvu, taj mi ne moze mnogo hihi.gif

kolko ja mogu da ne odem...

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Ako i tamo počnu da me pitaju da li imam super karticu, kupovaću samo u TSV marketima

Edited by napadaj

ti nemaš TSV karticu?  :fantom:

Za lindu ću dati i krv na kasi ako treba, nešto malo mojih "privatnih" podataka koji jezde desetljećima internet bespućima je najmanje što mogu da učinim za njih. :wub:

1 hour ago, renne said:

Probajte travničke ćevape 

U lindi imaju travničke ćevape? Super do koje mere podstiču lokaline brendove :D

Just now, Svemir Zeka said:

U lindi imaju travničke ćevape? Super do koje mere podstiču lokaline brendove :D

imaju, imaju

Da je bio drugačiji sticaj okolnosti, mogla sam biti mali proizvođač stelje i heljdohleba s nišićke visoravni, pa da valjam lindi :lolol:

5 hours ago, goofs said:

Ako placas karticama onda i ovako znaju sve o tvojim potrosackim navikama, sad su u mogucnosti samo jos da nalepe i adresu/email na tvoj profil.

Pa ne baš u tančine, i svakako nisu u mogućnosti da te na osnovu toga bombarduju personalizovanim porukama. Ovako već mogu…

Meni je to generalno ok, ne žalim se, samo konstatujem.

Da li se PPP-ovci u lindi raspoznaju po listanju ove teme među rafovima ili se to, ipak, radi pre odlaska u nj?

Vratio se upravo, nisam kupio ništa, spalio 7k dinara :dry:

Best buy je kilo nutele za 650 dindži 

napamet se sve nauči

Kakva je ovo guzvara u Lindi, nikad nisam video toliko ljudi tamo?

Jel tako i po ostalim Lindama/drugim marketima?

Neka veza sa onim šizofrenim obraćanjem sinoć?

1 minute ago, mraki said:

Kakva je ovo guzvara u Lindi, nikad nisam video toliko ljudi tamo?

Jel tako i po ostalim Lindama/drugim marketima?

Neka veza sa onim šizofrenim obraćanjem sinoć?

svuda je tako

šizoje pokrenuo paniku

ja nemam u kući ni kilo brašna :D 

nije da i inače nemam, nego tako se zalomilo 

pa šta kupuje taj narod @renne ?