nezvanova Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 nego, sa cim jedete ove bamije iz lidla. meni ok da im capam bez ista, ali pretpostavljam da turci i ostali redovni konzumenti istih, to tradicionalno jedu uz nesto? uz jagnjece pecenje, npr
Haralampije Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 prilicno su bljutave, ziv nisam gde bi to turio, isto ih jedem onako usput ili uz neki sendvic 1
gospa buba Posted November 5, 2021 Author Posted November 5, 2021 ja isto bezishta, zahvalna shto ih je neko drugi spremio.sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
Haralampije Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 sledecu teglu cu probati da prepakujem u vinsko sirce, moze biti samo bolje
Barti66 Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 2 hours ago, nezvanova said: nego, sa cim jedete ove bamij iz lidla. meni ok da im capam bez ista, ali pretpostavljam da turci i ostali redovni konzumenti istih, to tradicionalno jedu uz nesto? uz jagnjece pecenje, npr Meni bamije nezaobilazni sastojak đuveča 1
gospa buba Posted November 5, 2021 Author Posted November 5, 2021 ja ne dangubim toliko, prosto jedem [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto. 2
gospa buba Posted November 6, 2021 Author Posted November 6, 2021 smantalo mi se danas neshto u lindi, ali nedovoljno da ne primetim tzv candied oranges. celi kolutovi narandze u chokoladi, fenomenalni, kao jafa bez keksa, i bolje!sent from novi mnogo jak bubamoto. 1 1
johan nagel Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 (edited) Тоо таман сам хтео да кажем ако их неко види нек јави топ та ми је и најближа (мада вероватно има свуда) Edited November 6, 2021 by johan nagel
gospa buba Posted November 6, 2021 Author Posted November 6, 2021 video, linda toshin bunar, kod svedoka.sent from novi mnogo jak bubamoto.
renne Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Ima i u zemunskoj tona toga srećom pa ne volim pomoradžu
Valk Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Ja sam danas trenirala karakter u Lindi Tošinoj. Koliko ste mentalno snažni od Nula do Valk kupila samo kremić od kafe od cele delux ponude slatkiša? Zato tricolore testenina novogodišnja, noćnoveštičja, sos ovaj, sos onaj.. Nema mi spasa.
Barti66 Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Grčki namaz od crnih maslina...oooodličan (150rsd 210ml)
Haralampije Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 48 minutes ago, Barti66 said: Grčki namaz od crnih maslina...oooodličan (150rsd 210ml) jos bolji mozes sam da napravis za ne vise para
Recommended Posts