November 5, 20213 yr nego, sa cim jedete ove bamije iz lidla. meni ok da im capam bez ista, ali pretpostavljam da turci i ostali redovni konzumenti istih, to tradicionalno jedu uz nesto? uz jagnjece pecenje, npr
November 5, 20213 yr prilicno su bljutave, ziv nisam gde bi to turio, isto ih jedem onako usput ili uz neki sendvic
November 5, 20213 yr Author ja isto bezishta, zahvalna shto ih je neko drugi spremio.sent from novi mnogo jak bubamoto.
November 5, 20213 yr On 5. 11. 2021. at 14:37, nezvanova said: nego, sa cim jedete ove bamij iz lidla. meni ok da im capam bez ista, ali pretpostavljam da turci i ostali redovni konzumenti istih, to tradicionalno jedu uz nesto? uz jagnjece pecenje, npr Meni bamije nezaobilazni sastojak đuveča
November 5, 20213 yr Author ja ne dangubim toliko, prosto jedem [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
November 6, 20213 yr Author smantalo mi se danas neshto u lindi, ali nedovoljno da ne primetim tzv candied oranges. celi kolutovi narandze u chokoladi, fenomenalni, kao jafa bez keksa, i bolje!sent from novi mnogo jak bubamoto.
November 6, 20213 yr Тоо таман сам хтео да кажем ако их неко види нек јави топ та ми је и најближа (мада вероватно има свуда) Edited November 6, 20213 yr by johan nagel
November 6, 20213 yr Author video, linda toshin bunar, kod svedoka.sent from novi mnogo jak bubamoto.
November 6, 20213 yr Ja sam danas trenirala karakter u Lindi Tošinoj. Koliko ste mentalno snažni od Nula do Valk kupila samo kremić od kafe od cele delux ponude slatkiša? Zato tricolore testenina novogodišnja, noćnoveštičja, sos ovaj, sos onaj.. Nema mi spasa.
November 6, 20213 yr On 6. 11. 2021. at 16:45, Barti66 said: Grčki namaz od crnih maslina...oooodličan (150rsd 210ml) jos bolji mozes sam da napravis za ne vise para