salerokada Posted July 1, 2021 Posted July 1, 2021 To mu je valjevski naglasak. Ali to se valjda smatra ispravnim. 1
Moonwalker Posted July 1, 2021 Posted July 1, 2021 (edited) Meni Obucina malo vuce na Uzice, a ovo jeste govor iz Valjeva i okoline. Edit: Sad videh da je srednju zavrsila u Valjevu. Edited July 1, 2021 by Moonwalker
Moonwalker Posted July 1, 2021 Posted July 1, 2021 (edited) Seronja! Ne daj se Jelena! Spoiler Edited July 1, 2021 by Moonwalker 3
pacey defender Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 11 hours ago, msv said: Zato što se tako priča u nekim delovima Srbije, dosadni čoveče. 2
morgana Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 evo recimo meni akcenat uopste ne smeta, ali je sadrzaj bas epski i udavan. obucina je neizmjerno bolja kad gostuje u tudjim emisijama, britka je i informisana. u sopstvenom programu je deseteracki dosadna. 2
Jumanji Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Meni nije jasno nikako zasto ljudi imaju problem naglaska van beeeooogradskog? Na (ne)pismenost malo ko obraca vise paznju.
James Marshall Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Meni je onaj RTSovski naglasak i forsiranje nekih momenata koji užasno zvuče nepodnošljiv (AlEksandar), već imaju meme na te teme 5
radisa Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 25 minutes ago, Jumanji said: Meni nije jasno nikako zasto ljudi imaju problem naglaska van beeeooogradskog? Na (ne)pismenost malo ko obraca vise paznju. Ne bih rekao da je Uspeh Beograđan... 2
morgana Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 5 minutes ago, James Marshall said: Meni je onaj RTSovski naglasak i forsiranje nekih momenata koji užasno zvuče nepodnošljiv (AlEksandar), već imaju meme na te teme ma uvodnik je skroz arhaican
Recommended Posts