June 11, 20204 yr Živadinović kod Nevene urušio koncept Nove. Oni bi i estradu i da se osuđuju ratni zločinci, neće da može.
June 11, 20204 yr Author Živadinović kod Nevene urušio koncept Nove. Oni bi i estradu i da se osuđuju ratni zločinci, neće da može.A koji je koncept? ... Shiit has hit the fan
June 11, 20204 yr Author infotejment, copy/pastePa kako onda Živa ruši koncept?Nisam pogledao još taj jutarnji, mora da Madžarevićka dominira[emoji769]... Shiit has hit the fan
June 11, 20204 yr Pita ga ona kako to da se Džaja i Terzić slikaju sa kapetanom Draganom? Živadinovića, od svih ljudi. Živa prvo krenuo oprezno, kao moraš da paziš s kim se slikaš, a onda se oslobodio, ipak je on branio srpski narod.
June 11, 20204 yr Nevena je neka čudna mešavina LDP-a i DSS-a. Sam jutarnji je kao 2x ubrzano Jutro na Prvoj (uključenja iz cele Srbije, narocke priče, gde je gužva u Kragujevcu, sukobljavanje 2 strane i na kraju estrada), a ostalo kao razblaženi N1.
June 11, 20204 yr Author Nevena je neka čudna mešavina LDP-a i DSS-a. Sam jutarnji je kao 2x ubrzano Jutro na Prvoj (uključenja iz cele Srbije, narocke priče, gde je gužva u Kragujevcu, sukobljavanje 2 strane i na kraju estrada), a ostalo kao razblaženi N1.Ma bre ona je plitka ko plitak potok i to nikakvo pakovanje ne može da upegla... ... Shiit has hit the fan
June 17, 20204 yr Koliko je ova Maja loša. Postavlja pitanje 2 minuta, da se ni ne zna šta je pitanje, milion puta je prekinula Bojanu dok ova priča. Šta sada radi Bojana?
June 18, 20204 yr Newsmax pregled dana sa Jelenom Obućinom od 22. juna u 20h. Edited June 18, 20204 yr by msv
June 18, 20204 yr Meni je Obućina na RTS 1 bila iznenađujuće dobra. Ovde bi bez cenzure mogla da pokida.