Jimmy Kowalski Posted June 3, 2020 Posted June 3, 2020 Pravo da ti kazem, ne znam gde sam procitao. Nije mi nesto bitna informacija, pa nisam proveravao tacnost..
Frank Pembleton Posted June 3, 2020 Author Posted June 3, 2020 Stvarno mislite da su ciljevi "politički".?... Shiit has hit the fan...
copkillah Posted June 3, 2020 Posted June 3, 2020 8 hours ago, morgana said: sto su gora televizija sa tim popularnim sadržajima, to su korisniji i veća je šansa da nekog gledaoca pinka uhvate i pridobiju. to im je vjerovatno lukrativan plan, a uz to i štede na kvalitetu kadra, ali dugoročno moze i da ima političkog smisla, kreiramo novi šund i uz njega proturamo ok političke stavove. šundom do pobjede! +1
morgana Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 10 hours ago, Frank Pembleton said: Stvarno mislite da su ciljevi "politički".? ... Shiit has hit the fan... mislim da posljedice mogu biti politicke i to smatram vaznim
Frank Pembleton Posted June 4, 2020 Author Posted June 4, 2020 mislim da posljedice mogu biti politicke i to smatram vaznimMislim da precenjuješ.Koliko sam čuo brojke o gledanosti su baš loše... ... Shiit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 jbt koji amateri prvo ko sekirom iseku seriju nestali, a onda im u utisku kasni slika u odnosu na ton 0.5sek
Кристофер Лумумбо Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 On 5.6.2020. at 18:06, msv said: UFC 250 u noći subota na nedelju od 4.00h. opa, jel ovo nesto novo?
kud u maglu Simoviću Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 9 minutes ago, Milošica said: Kakva je serija? nestali. ne znam, počeo sam da gledam, pa odustao na e01, ovo sam se uključio pred početak utiska i vide rez sekirom
Milošica Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Vidim izgleda interesantno,ali mora neko da mi potvrdi da je baš dobra da bih gubio vreme na to Evo kreću ova dvojica
slepa živana Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 14 hours ago, Milošica said: Vidim izgleda interesantno,ali mora neko da mi potvrdi da je baš dobra da bih gubio vreme na to ahahaha ja sam gledala prvu sezonu. izgledalo je da je dobra, ali sam na kraju htela da se izbodem nožem od muke, kako se završilo. bolje nemoj da gledaš. čujem da ima baš dobrih serija. milijardu.
Milošica Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 12 hours ago, slepa živana said: ahahaha ja sam gledala prvu sezonu. izgledalo je da je dobra, ali sam na kraju htela da se izbodem nožem od muke, kako se završilo. bolje nemoj da gledaš. čujem da ima baš dobrih serija. milijardu. Ma poludeću od silnih predloga.Evo uhvatio se pre dva meseca za Casa de Papel u nadi da je nešto fenomenalno,a na kraju dobio gledljivu sapunicu i usput shvatio da mrzim španski jezik.
kud u maglu Simoviću Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 20 minutes ago, Milošica said: Ma poludeću od silnih predloga.Evo uhvatio se pre dva meseca za Casa de Papel u nadi da je nešto fenomenalno,a na kraju dobio gledljivu sapunicu i usput shvatio da mrzim španski jezik. ako imaš hbo go pogledaj i know this much is true
Recommended Posts