May 16, 20204 yr Koliko vidim, Nova skuplja sa RTSa...meni Natase Miljkovic, Maje kako se preziva ova njena sto idu zajedno... i slicne velicine i probudjene novinarke, voditeljke (ne znam da li su preuzimali i u muskom rodu sa RTSa), razna jutra, popodneva, medju nama...kakogod se zovu ti kontakt programi traju koliko je potrebno daljinskom da prebaci na sledeci kanal ako vrtim CH+ ili CH-... Edited May 16, 20204 yr by Nesh
May 16, 20204 yr 1 hour ago, aram said: Dimitrijević, navodno, uskoro na N1 N1 ima odličnu ekipu prezentera. Njima trebaju novinari koji mogu da odrade razgovor u studiju, ovo što sad imaju je jako tanko. Šta se čeka sa Ljubicom Gojgić i Danicom Vučenić?
May 16, 20204 yr 14 minutes ago, keitel said: Šta se čeka sa Ljubicom Gojgić i Danicom Vučenić? pa šta bi se čekalo, ništa. nisu ludi da ih zovu pa da im daju sopstveni posao...
May 16, 20204 yr 4 minutes ago, aram said: pa šta bi se čekalo, ništa. nisu ludi da ih zovu pa da im daju sopstveni posao... Jbg ja sam mislio da se u ime višeg cilja imaju upregnuti svi raspoloživi resursi. Onda ništa.
May 16, 20204 yr 2 hours ago, aram said: Dimitrijević, navodno, uskoro na N1 valjda na novoj s obećava im i jutarnji sa madžarevićkom na čelu redakcije. plus ima i lepi brka da kuva
May 16, 20204 yr 33 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: plus ima i lepi brka da kuva Verovatno su zato najurili Slobu Stefanovića (Mr. Kitchena). Možda nije popularno reći, ali mene i Nevena Madžarević manje nervira od Razgibavanja. Hoće opet od jeseni da kmeče kako su cenzurisani ili će im dati drugi termin?
May 16, 20204 yr Apsolutno mi ta emisija i voditelji nisu jasni. Bez duha, duhovitosti, ikakvog smisla. Bas su omasili profesiju.
May 16, 20204 yr Author N1 ima odličnu ekipu prezentera. Njima trebaju novinari koji mogu da odrade razgovor u studiju, ovo što sad imaju je jako tanko. Šta se čeka sa Ljubicom Gojgić i Danicom Vučenić?Pa ne baš...Maja Žeželj na rutinu, Šarić je dobar stabilan, ostalo je prilično tanko ili kurcobolja...Govorim o prezenterima u vestima i danu uživo. Jutarnji je cirkus sam po sebi... pa šta bi se čekalo, ništa. nisu ludi da ih zovu pa da im daju sopstveni posao...Pa jasno, tako su i dovodili... ... Shiit has hit the fan...
May 25, 20204 yr (N1) Nova S pokreće jutarnji program "Probudi se" Radnim danima (5.55-8.00) vodi Nevena Madžarević, a vikendom (6.55-9.00) Danilo Mašojević. Urednici: Žana Bulajić, Vera Nikolić i Predrag Đukanović. Reporteri: Radovan Seratlić, Teodora Vasiljević, Filip Vidojević i Lana Nanovski (svi sa Prve/O2). Vremenska prognoza: Marko Katić Edited May 25, 20204 yr by msv
May 25, 20204 yr Prilično rano počinju, a traju kraće od ostalih klasičnih jutarnjih programa na nacionalnim frekvencijama. Mentalno razgibavanje ostaje, ali u terminu od 8h.