Jump to content
IGNORED

Nova S

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, renne said:

Vesna Dedić prelazi :frust:

hoće da naprave opozicioni pandan pi*ku, zar to nije jasno od prvog momenta? 

napravili praktično tabloidni stav, doveli tamo ekipu vrlo sumnjivog kvaliteta (čast izuzecima) i potpuno ista priča sa televizijom, pravi se sadržaj za konzumente pinka, za nijansu drugačije upakovan

Posted
A sta bi sa Madzarevickom? 
Pa i ona

... Shiit has hit the fan...

Posted

@copkillah Naravno, očigledno je da idu na to da naprave opozicionu Prvu ako je već nisu kupili.

Posted

A izgleda i Goran Dimitrijević.

Mene čudi da je on i ovoliko izdržao.

Posted

Mislim da ce i Zivana sa njim. 

Posted

O boze -.-
Inace mi nije jasno kako je Dimitrijevic pre svega bio sve ovo vreme tamo. Uzas, a samo je Dedicka ovamo falila.

Posted

A zasto mislite da je Dimitrijivec tamo "izdrzavao", a da sad ne prelazi samo zato sto su mu dali vise para ?

Posted

Kod mene je prosto, vezujem ga za B92, kada ga slucajno vidim na ovoj skart prvoj, mjeehhh, kako moze...

A za pare, zasto prelazi, jbg ako im on bas treba, neka mu daju, nisam mnogo zainteresovana za te prelete, njihov problem.

Posted

Ali obrazloženje Kopernikusa kako su raskinuli ugovor sa Goranom, jer gledaoci žele nova mlada lica. A nova lica su Gordana Juzbašić, Snežana Đorđević, Oliver Jakšić...

Posted

Dimitrijević jeste "trpeo" jer mu nisu ozbiljno dirali kintu...

... Shiit has hit the fan...

Posted

Zaista je otrpeo citajuci one bljuvotine, jadnicko :fantom:

Posted

Lepota rada na Prvoj je u tome što možeš da se vadiš da ipak nisi radio na trovačnici kao što je Pink, nego na televiziji gde se samo prećutkuje bitno uz standardni Vučićev PR.

Posted

B92 je sa vestima gori od Prve. Slicni su, ali se razlikuju. 

Juzbasicka je od januara vodila vikend Vesti. Mada ko god dodje bice sa b92 prebacen i toliko, a to slobodno mesto upotpunice neko sa KCNa. Eventualno neko pogodan sa RTSa.