Tale Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 Onaj lik je promašio temu u objašnjenju: Petričić je verno preslikao kako se sama obukla i sama javno objavila te fotografije. 4
msv Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 @djordje geprat 7 hours ago, fusion_ said: https://twitter.com/IgorBrakus/status/1692620661741539534 1
đorđe geprat Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 3 hours ago, radisa said: Dobice samo ako kolonijalna uprava naredi... A mozda ni tad... mislim da različito mislimo po pitanju kolonizatora.
Milošica Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 (edited) Pa može oba, sve na svoj način Mada me generalno ta parola o stranoj koloniji nervira, takva je politika uvek bila(ne kažem da je to dobro). U njoj se snalaziš i gledaš da izvučeš najbolje za svoju zemlju i građane(bar bi tako trebalo u teoriji). Edited August 19, 2023 by Milošica
radisa Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 9 minutes ago, Milošica said: Pa može oba, sve na svoj način Mada me generalno ta parola o stranoj koloniji nervira, takva je politika uvek bila(ne kažem da je to dobro). U njoj se snalaziš i gledaš da izvučeš najbolje za svoju zemlju i građane(bar bi tako trebalo u teoriji). A u stvarnosti je: U njoj se snalaziš i gledaš da izvučeš najbolje za sebe i svoju ekipu...
fusion_ Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 Mislim da je ta priča o nacionalnoj frekvenciji precenjena. Svakako Telekom nema obavezu da ih ubaci u ponudu čak iako dobiju tu frekvenciju. A koliki broj ljudi gleda televiziju zemaljskim putem to je već pitanje.
radisa Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 1 minute ago, fusion_ said: Svakako Telekom nema obavezu da ih ubaci u ponudu čak iako dobiju tu frekvenciju. Ima, ako daju besplatno, ako ništa nije menjano...
Frank Pembleton Posted August 19, 2023 Author Posted August 19, 2023 Ma ne treba "ulaziti" uopšte u obrazloženje ovog lika....On je tu samo "izvođačradova", glavni su menaddžeri iz UM, npr. ona SubotiÄka i ostali znalci iz te ekipe.Ne bi me čak ni čudilo da im je Petričićeva plata/honorar prevelik i da pokušavaju da isprovociraju jednostrani raskid saradnje i tako "smanje troškove"......shiit has hit the fan... 1
fusion_ Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 (edited) 2 hours ago, radisa said: Ima, ako daju besplatno, ako ništa nije menjano... Jeste menjano. Obavezni su samo RTS1 i RTS2. I RTV na teritoriji Vojvodine. A znajući UG, sigurno ne bi ni dali kanal besplatno Telekomu. Edited August 19, 2023 by fusion_
radisa Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 Just now, fusion_ said: Jeste menjano. Obavezni su samo RTS1 i RTS2. I RTV na teritoriji Vojvodine. Jbt, kakva fora...
Andrej14 Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 da, bili su pokušali s tim tzv "must carry" nacionalnim kanalima tj da budu besplatni i obavezni za sve operatere, ali ima već nekoliko godina da su to ukinuli pa je obavezan samo javni servis. Znači sve i da nekim čudom Nova S dobije tu frekvenciju male su šanse da se pojavi na mts. 3 1
ragasto Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 Tako da udarni termin RTS 1 ostaje cilj, što i jeste najispravnije.
Milosh76 Posted August 20, 2023 Posted August 20, 2023 Cemu onda sluzi ta frekvencija kad niko ne mora da je pusta na kablu? To znaci da SBB moze da ukine Hepi, a nece? 1
Frank Pembleton Posted August 20, 2023 Author Posted August 20, 2023 Cemu onda sluzi ta frekvencija kad niko ne mora da je pusta na kablu? To znaci da SBB moze da ukine Hepi, a nece?Pa naravno da neće sve i da može...Biznis je biznis......shiit has hit the fan...
Recommended Posts