centrifuga Posted August 19, 2022 Posted August 19, 2022 3 minutes ago, msv said: Potjeru sam pratio do Tarikovog odlaska. Za razliku od naše, ona se emituje 5x nedeljno Mislim da je ipak 4x - nema petkom. Tarik je bio kao rođen za Potjeru, ali sam ipak nastavio i sa Joškom zbog zanimljivih pitanja i brzine. Interesanto da je Joško na početku karijere (u 'Upitniku' ko se seća) bio mnogo duhovitiji i simpatičniji nego ovde gde je prilično drven i fazoni su mu ponekad na silu. 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: uvek sam se pitao kako dele lovu? na ravne časti ili koliko je ko osvojio pre finalne potere Hrvati - koliko ko osvoji. Mislim i naši. Nemci pak (koje ponekad pogledam) na ravne časti. Pravednija mi je prva varijanta.
msv Posted August 19, 2022 Posted August 19, 2022 1 minute ago, centrifuga said: Hrvati - koliko ko osvoji. Mislim i naši. Nemci pak (koje ponekad pogledam) na ravne časti. Pravednija mi je prva varijanta. A ako onaj ko je doneo manje u kasu bitno pomogne u "finalnoj poteri", tj. ako bez njega ne bi osvojili ništa?
Fakundo Sava Posted August 19, 2022 Posted August 19, 2022 3 minutes ago, centrifuga said: Hrvati - koliko ko osvoji. Mislim i naši. Nemci pak (koje ponekad pogledam) na ravne časti. Pravednija mi je prva varijanta. Ne .Dele kune/dinare na ravne časti 2
Hamlet Strašni Posted August 19, 2022 Posted August 19, 2022 Kod nas se deli na ravne časti. Često to ponavljaju.
kud u maglu Simoviću Posted August 19, 2022 Posted August 19, 2022 malo je glupo da dvoje “uđu” sa po npr 6k, a neko sa 300k i onda svi “izađu” sa po 102k i onda prvi kaže da sava teče ispod savskog mosta, i kao pomogao je komuna, svima jednako
centrifuga Posted August 19, 2022 Posted August 19, 2022 (edited) Pardon - nešto sam se zeznuo. U pravu ste Edited August 19, 2022 by centrifuga
Hamlet Strašni Posted August 19, 2022 Posted August 19, 2022 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: malo je glupo da dvoje “uđu” sa po npr 6k, a neko sa 300k i onda svi “izađu” sa po 102k i onda prvi kaže da sava teče ispod savskog mosta, i kao pomogao je komuna, svima jednako Pa to je da doda zanimljivost. Nekoliko puta sam primetio da loze lika koji slabo zna da uzme veću sumu da bi ga izbacili iz jednačine. A opet, kada dodje do toga da jedan odgovor odlučuje, bolje ti je da dobiješ nešto nego ništa. Ima tu teorije igara koja se ne vidi. A ima i pravljenja zabave
Fakundo Sava Posted August 19, 2022 Posted August 19, 2022 Bila jedna dobra scena u Milijunašu kada je takmičar tražio pomoć znalaca,to su tri momka koji su tu umesto publike,sva trojica obučena moderne crne košulje .Pita Tarik ko može da pomogne a oni svi desnu ruku pa u vazduh .Zig hajl. A Tarik im dobaci šeretski-Ne morate ,dečki tako visoko može samo dva prsta ili da mahnete 1
centrifuga Posted August 19, 2022 Posted August 19, 2022 Ali kako Nemci frljaju sa konsistencijom težine pitanja u onom prvom brzinskom jednominutnom setu. Od onih za profesore univerziteta do osnovne škole jedno za drugim. Jednom bilo zaredom: - Sa koliko slonova je Hanibal prešao Alpe? - U kojoj državi se nalazi Pariz? - Kako se zvao Prometejev otac? - Šta pokazuje mala kazaljka na satu?
Hamlet Strašni Posted August 19, 2022 Posted August 19, 2022 3 hours ago, Jimmy Kowalski said: Evo sjajnog primera gde pocinje sa trivijom, prelazi na obrazovanje i zavrsava trivijom Inače, Koventri je u međuvremenu osvojio FA kup.
Misko Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 preporucujem ovaj dokumentarac..lik pomocu kasljanja prevario Milionera, ali su ga provalili, naravno
msv Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 Snimljena je i solidna mini-serija Quiz pre par godina, o nastanku Milionera i tom kašljanju.
dannilo Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 (edited) Neko reče 20:00 Pregled dana 20:30 Milioner 21:30 Najveći gubitnik Savršena večera onda verovatno u 19h, ili u popodnevnom terminu... Edited August 20, 2022 by dannilo
kud u maglu Simoviću Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 11 minutes ago, msv said: Sutra otkrivaju ko vodi Milionera 4
Recommended Posts