Milosh76 Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 Vecera od 20h, Milioner 21h, Survivor 23h, vesti u 19h.
Frank Pembleton Posted August 8, 2022 Author Posted August 8, 2022 Bas me zanima gde ce radnim danima da uguraju Survivor, Milionera i Savrsenu veceru. Nesto ce morati da se pretumbava i leti iz seme. Verovatno Totalni obrt, ne bi me cudilo da izbace i N1 Dnevnik i Vesti. Trebali su lepo sa Newsmax-om da nastave kao sto su krenuli sa Vestima na prolece. Imaju oni ideju da im NewsMax ide 3 puta dnevno samo da nađu ko će da im radi.......shiit has hit the fan.
Ptica trkacica Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 2 hours ago, Frank Pembleton said: Imaju oni ideju da im NewsMax ide 3 puta dnevno samo da nađu ko će da im radi... ....shiit has hit the fan. Misliš da su se i njihovi radnici razbežali?
dannilo Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 Savršena večera će već da se završi dok krene Survivor, tako da mogu da idu u istom terminu. A Pregled dana nešto ne verujem da će da prebacuju iz trenutnog termina.
Misko Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 Brka koji kuva verovatno leti, turske serije takodje... 1
dannilo Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 Zašto mislite da će išta od popodnevnog programa da izleti da bi se oslobodio prostor za večernji program? Može eventualno Dnevnik N1 da izleti, ništa drugo.
Misko Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 (edited) A kako se to nemaju pare za kolumniste na protalu, jednom nedeljno,a ima se za Survivor, Milionera, itd? Edited August 8, 2022 by Misko
Frank Pembleton Posted August 8, 2022 Author Posted August 8, 2022 A kkao se to nemaju apre za kolumniste na protalu, jednom nedeljno,a imase za Survivor, Milionera, itd?Pa zato što neko zapravo i hoće da gleda to.A mrsomude i dežurne smatrače niko ne čita.....shiit has hit the fan. 5
Frank Pembleton Posted August 8, 2022 Author Posted August 8, 2022 Savršena večera će već da se završi dok krene Survivor, tako da mogu da idu u istom terminu. A Pregled dana nešto ne verujem da će da prebacuju iz trenutnog termina.Ne nego takvo im brojno stanje sada........shiit has hit the fan.
Misko Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Pa zato što neko zapravo i hoće da gleda to. A mrsomude i dežurne smatrače niko ne čita. ....shiit has hit the fan. za Stojanovica se slazem, za dr. Zujovica ne mislim da je bas toliko nepopularna jegova kolumna..nije ni losa po meni, ali, to je vec stvar ukusa..
dannilo Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 Ima li neko podatke o gledanosti serija Kumovi i Doktor na Novoj S? Ako ima, zamilio bih ga da podeli, hvala unapred...
msv Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 On 7.8.2022. at 21:28, radisa said: I gde je juče bio Tito i ja? Kenjam im se u raspored... 19. 8. novi datum
Recommended Posts