kud u maglu Simoviću Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 4 hours ago, Valkyrie said: Ja ću da se prijavim za Milionerku. Moraćete da mi pomažete kao prijatelji. Ovako ćemo. 1. Fizika i hemija, @gospa buba i @Braća Strugacki 2. Muzika za koju niko nije čuo @maheem 3. Filmovi za koje niko nije čuo @kud u maglu Simoviću i moj muž 4. Sportisti za koje niko nije čuo, opet muž (opskurna sveznalica) 5. Istorija drugog svetskog rata i naoružanja @namenski 6. Primenjeni inženjerluk @Moonwalker i @pt 2.0 7. Književnost za koju niko nije čuo @Weenie Pooh 8. Svet poznatih od stila @mraki 9. Itd itd a jel ima nešto da znaš? Spoiler 1 5
Ratamahatta Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 Trebace ti 1 za geografiju, prijavljujem se, ostalo je zauzeto sve Samo 1 osoba u drzavi zna vise toponima 1
Valk Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 Namenski je već angažovan, a tebe sam mislila duznem da budeš devojka za sve - računam da sve možeš da izguglaš brzinom svetlosti jery si mlad i živiš u kompjuteru. 2
foto Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 7 hours ago, Valkyrie said: Ja ću da se prijavim za Milionerku. Moraćete da mi pomažete kao prijatelji. Ovako ćemo. 1. Fizika i hemija, @gospa buba i @Braća Strugacki 2. Muzika za koju niko nije čuo @maheem 3. Filmovi za koje niko nije čuo @kud u maglu Simoviću i moj muž 4. Sportisti za koje niko nije čuo, opet muž (opskurna sveznalica) 5. Istorija drugog svetskog rata i naoružanja @namenski 6. Primenjeni inženjerluk @Moonwalker i @pt 2.0 7. Književnost za koju niko nije čuo @Weenie Pooh 8. Svet poznatih od stila @mraki 9. Itd itd ovo ti je super ideja. toliko nas ima ovde zaludnih, prepunjenih trivija kviz pitanjima, a imamo i ozbiljne autoritete u puno, puno oblasti tako da bi ovo uz malo dogovora, koordinacije i dobre volje moglo da uspe kao 1 PPP projekat. go valkira, go! razbicemo ih sve! 1
MocaVukotic Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Ali pod 2 treba da bude palfoot, kakav crni maheem
radisa Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 On 3.8.2022. at 19:22, dannilo said: Mesec domaćih filmova: 1.8. - Branio sam Mladu Bosnu 2.8. - Ničije dete 3.8. - Šešir profesora Koste Vujića 4.8. - Praktičan vozič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem 5.8. - Vikend sa ćaletom 6.8. - Tito i ja 9.8. - Kupi mi Eliota 12.8. - Balkan ekspres 13.8. - Lepa sela lepo gore 14.8. - Valter brani Sarajevo 19.8. - Munje! Uskoro: Profesionalac, Bitka na Neretvi, Zaspanka za vojnike, Atomski zdesna, Nebesa, Mi nismo anđeli, Tri palme za 2 bitange i ribicu.... Nedelja u 22:30h - Junaci doba zlog (dokumentarac sa N1) I gde je juče bio Tito i ja? Kenjam im se u raspored...
dannilo Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 (edited) Sve su ispomešali, u naredne dve nedelje ni nemaju u šemi Balkan ekspres, Mi nismo anđeli, Lepa sela lepo gore... Izgleda da ponešto čuvaju za jesen. Edited August 7, 2022 by dannilo
msv Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 Nebesa su TV premijera, nema smisla da služe za popunjavanje programa.
DrIlic Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 Bas me zanima gde ce radnim danima da uguraju Survivor, Milionera i Savrsenu veceru. Nesto ce morati da se pretumbava i leti iz seme. Verovatno Totalni obrt, ne bi me cudilo da izbace i N1 Dnevnik i Vesti. Trebali su lepo sa Newsmax-om da nastave kao sto su krenuli sa Vestima na prolece.
Recommended Posts