Jump to content

MLB 2019

Featured Replies

• Author
23 hours ago, Miljenko said:

Pravi divizijski duel na Great American Ball Parku. Rana prednost Cardinalsa, pa preokret i zatrpavanje. HBP Castellanosa i nakon sto je poentirao, dva puta su se ispraznile klupe, uz verbalne sukobe doduse. Trenutno je 7-2 za Redse, uz pune baze na 2 auta u cetvrtom.

zato mi i vi imamo proper cripple fight series :D 

Bate, koliko ne umete.:rolleyes: Od ovih mojih se ne ocekuje nista, a I nisu tako losi. Sada kada nas Redsi rastoce u narednoj seriji.:D

ali pun park @ texas nigde maske, kao da gledam season '19

I ja gledam bas.:wacko: Poneko ima masku na tribinama, dok u ovim boksevima najblizim terenu iste ne nosi bukvalno niko.

Jeste da sam igrao na Twinse, no sudije izgleda ne vole Tigerse previse. Prvo Mize nije dobio strajkaut, na pitch kompletno u zoni, a onda u bottomu treceg ininga, Cabrera dobija treci strajk na cist check swing.

Scherzer dopustio cak 4 HR, za nepuna 3 ininga protiv Bravesa.

Musgrove bacio no-hitter u Arlingtonu. Prvi od kada postoji fransiza Padresa.

Edited by Miljenko

• Author

no hitter u Arlingtonu da se racuna duplo... lep su pitchiinig sklopili Padresi. doveli Darvisha, Musgrovea i Snella, plus Melancona da zatvara. mogu oni lako do postseasona. 

Jeste NL jak, no njima je u svakom slucaju neuspeh, ako ne bi usli u doigravanje; makar i kao drugi u diviziji.

Razbudio sam se oko osmog ininga i vidim no-hitter alert. Ukljucih se u prenos u devetom, da ispratim sam kraj. Bejzbol uvek moze doneti neki legendarni momenat, cak i kada se to uopste ne ocekuje.

Edited by Miljenko

Ovi Metsi kao da pokusavaju da oteraju deGroma, da ode u neki ozbiljan tim. Pojacali su se kao dovodjenjem Lindora, a protiv za mene nepoznatog startera imaju cak 10 strajkauta, tokom 6 ininga I nula datih runova.

• Author
23 hours ago, Miljenko said:

Jeste NL jak, no njima je u svakom slucaju neuspeh, ako ne bi usli u doigravanje; makar i kao drugi u diviziji.

Razbudio sam se oko osmog ininga i vidim no-hitter alert. Ukljucih se u prenos u devetom, da ispratim sam kraj. Bejzbol uvek moze doneti neki legendarni momenat, cak i kada se to uopste ne ocekuje.

ma di jak NL

east ima 4 dobra tima, ali west i central zajedno 3. ako izdvojis Dodgerse, prljavi Cardinalsi i Padresi su OK,  ali od ostalih 7 timova ne znam dal mozes jedan posten tim da napravis. mi, vi, Zona i Colorado cemo se bijemo za naziv najgoreg tima ikada, a ni Brewersi i Giantsi nisu puno bolji. Redsi su odlicno startovali, ali raspasce se one pre nego kasnije. ono, koga oni imaju u rotaciji osim Castilla? tamo bi ti i ja mogli da bacamo :D 

Dovoljan je East sa 4. Jos 2 tamo I ovamo I to je ve 8.:D 

Nemas vise konkurentnih ekipa ni u AL.

Da, ovi tvoji nisu toliko losi na papiru. Napad ce sigurno proigrati, dok rotacija jeste upitna. Moji taman formiraju nekog ok picera I odmah ga trejduju. Ne kapiram taj koncept.

Edited by Miljenko

I treci RBI za Brubakera.:lolol: Javi se freakns.

Jacob deGrom izgleda sam mora sve. Prvo je u bottomu drugog ininga poredjao 3 strajkauta, nakon sto su dva igraca dospela na baze, a sada udario singl na startu treceg.

Nista lepse nego kada zaredjam sa gledanjem MLB meceva. Sinoc prvo Cubs-Braves, pa Phillies-Cardinals, dok sam Padres-Dodgers pogledao samo par ininga (nakon sredjivanja baste, dobro sam i ovoliko izdrzao).

• Author
On 11.4.2021. at 20:12, Miljenko said:

I treci RBI za Brubakera.:lolol: Javi se freakns.

Cubsi su toliko losi, da ne mogu da povezem vise od 2 inninga da ih gledam... gledao zato juce Darvisha i Kershowa. brutalan mec i kakva glupost Darvisha da walkuje Kershawa na bases loaded 2 out, a sve ostale inninge opro. i 3-2 pitch jeste bio na ivici, ali to je jebeni piitcher, baci mu fast ball po sred bre, sta se navlacis sunjim